Behandlinger for børneorm i børn

11/23/2010 by admin

Behandlinger for børneorm i børn

En børneorm, også kendt som en tråd orm eller en seatworm, er en tarm parasit, der er almindeligt forekommende hos børn. Det anslås, at der er 40 millioner tilfælde i USA alene, og de er mest almindeligt forekommende i skole børn mellem fem og ti år gamle. Hvis dit barn har børneorm, så der er flere behandlinger, der kan bruges.

Mebendazol (MBZ)

Mebendazol er en benzimidazol stof bruges til at behandle infestations af parasitter som børneorm, rundorm, bændelorm, hageorm og whipworms. Dette stof er også kendt som Vermox, Ovex, Antiox og Pripsen. For at behandle børneorm, bør denne tyggetablet tages i 100 mg doser to gange omkring to ugers mellemrum. Formålet med den første dosis er at dræbe både voksen og umodne børneorm. Den anden dosis dræber børneorm æg. Mebendazol bør ikke tages af børn yngre end to år, gravide og ammende kvinder, medmindre ordineret af en læge.

Albendazol (Albenza)

Albendazol, almindeligvis kendt som Albenza, Eskazole og Andazole, kan bruges til behandling af flere orm skadedyrsangreb. Dette lægemiddel er tilgængelig ved recept kun, og det kommer i en tabletform. Dosis af dette lægemiddel skal bestemmes af en læge. Der er normalt to doser, der kræves to ugers mellemrum. Albendazol dræber både umodne orme og voksen børneorm, og det er almindeligt anvendt i tilfælde af børneorm infektioner, kan ikke behandles af andre medikamenter, eller når en person udvikler bivirkninger fra andre børneorm medicin. Dette stof er ikke anbefales til gravide kvinder, ammende kvinder eller personer med leversygdom eller dårligt fungerende lever.

Pyrantel Pamoate

Pyrantel Pamoate er det eneste stof for børneorm behandling, der er til rådighed uden en recept. Dette stof leveres som tyggetabletter pille eller flydende. Doseringen for denne børneorm behandling afhænger af vægten af personen. En måling cup og vægt diagram er nogle gange inkluderet i boksen; Hvis et målebæger og et vejer diagram ikke er inkluderet, spørge en farmaceut eller læge til at bestemme den rette dosering. Dette stof er normalt taget to gange omkring to ugers mellemrum. Den første dosis dræber voksen og umodne børneorm, mens den anden dosis eliminerer børneorm æg og hatchlings. Selv om dette stof kan bruges uden en recept, børn under to år i alder, gravide og ammende kvinder, bør kun tage dette lægemiddel, når rådgivet af en læge.

Forebyggelse

God hygiejne er den mest effektive måde at forhindre børneorm infektion. Børneorm inficere normalt børn, så holder dem rene ved at skære deres negle, og tilskynde dem til at vaske deres hænder regelmæssigt efter et toiletbesøg og før spisning er vigtigt. Det er også vigtigt at sørge for at børn ændre deres undertøj dagligt og at deres sengetøj er vasket mindst en gang om ugen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com