Neurologiske lidelser, der forårsager smerter i foden

11/18/2010 by admin

Neurologiske lidelser, der forårsager smerter i foden

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan medicinske tilstande, der ændrer den måde, en person, der ture føre til mund smerte. Selvom mund smerter kan være resultatet af mange typer af sygdomme, er der nogle neurologiske årsager til betingelsen.

Parkinsons sygdom

Parkinsons sygdom er en neurologisk lidelse, der opstår når hjerneceller, der udleder dopamin dør. Mennesker med denne lidelse kan opleve stive muskler, hvilket kan føre til mund smerte.

Bradykinesi

Som Parkinsons diease skrider frem, vil folk sandsynligvis opleve, hvad er kendt som bradykinesi, hvor kroppen mister evnen til at begynde bevægelse. En trippende gang, hvilket kan forårsage mund smerte, er et fælles symptom på bradykinesi. Ved forkert brug af foden, kan smerter udvikle.

Cerebral parese

Mund smerter er også almindeligt hos personer med cerebral parese. Almindelige symptomer på denne lidelse er spastisk musklerne og manglende koordinering.

Overvejelser

I modsætning til Parkinsons sygdom, cerebral parese er et resultat af en hjerneskade og symptomerne vil ikke forværres over tid.

Forebyggelse/løsning

Mens begge sygdomme er uhelbredelige, er der behandlingsformer og medicin til rådighed, der kan medvirke til at reducere mund smerter forbundet med dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com