Hvordan man kan bekæmpe kulturchok

05/24/2010 by admin

Hvordan man kan bekæmpe kulturchok

Flytning til et nyt sted, uanset om turisme eller beskæftigelse, bærer mentale og fysiske udfordringer. Kulturchok kan udfordre selv den stærkeste og mest berejste mennesker, selv om de har gjort alt, hvad de kunne for at forberede. Kulturchok er en normal menneskelig reaktion, og der er mange måder at lindre psykisk stress af kulturchok, så du kan slappe af og nyde din tid i udlandet.

Instruktioner

Bekæmpelse af kulturchok

• Find ting om den nye kultur, som du kan lide og kan forholde sig til. I de første par uger, også kendt som "bryllupsrejse fase,", næsten alt kan synes at falde ind under denne kategori. Læg mærke til hvad skiller sig ud som autentisk.

• Etablere og registrere enkle mål. For eksempel, hvis du står over for et sprogbarriere, give dig selv en vis mængde tid til at udføre visse opgaver alene, som bestiller mad på en restaurant eller giver anvisninger til en taxachauffør. Gå let på dig selv, og holde dine mål realistisk.

• Undgå akavet eller kompromitterende situationer. Hvis du befinder dig i en ugunstig situation, ikke komme ind i denne position igen. Ikke Prøv for hårdt; Du kan altid ændre et dårligt miljø.

• Tillad dig selv at føle sorg for de mennesker og ting, du har efterladt. Være tålmodig, som acculturation tager tid. Bevare kontakten med den nye kultur ved at fortsætte med at nyde de ting du gjorde i din "bryllupsrejse fase."

• Bruge dit fotoalbum og hobby for at distrahere dig når du føler dig ensom eller fremmedgjort. Åben din adressebog og kalde nogen derhjemme. E-mails, Skype, instant messaging-programmer og sociale netværkssider er alle nyttige.

• Integrere en fysisk aktivitet i din daglige rutine. Motion er en fantastisk måde at lindre stress og besætte dit sind.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en hobby, Medbring hvad du bliver nødt til at praktisere denne hobby. Hvis din hobby er ikke transportabel, finde en, der er.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com