XanGo 8 dag Blitz oplysninger

10/19/2010 by admin

XanGo er en multi-level marketing firma, der fremstiller og sælger juice og kosttilskud samt hud og hår plejeprodukter. Den fælles ingrediens i dens produkter er mangosteen, som er en naturlig frugt af Sydøstasien. Otte-day blitz er et krav, at den person, der bruger dem efter otte dage for at bruge XanGo produkter, føles og ser bedre ud.

Fordringer

XanGo hævder at mangosteen frugt indeholder antioxidanter, som giver mange sundhedsmæssige fordele, som neutralisere frie radikaler, forbedre hud og fælles funktioner og støtte organ systemer.

Fakta

Ifølge Mayo Clinic indeholder mangosteen frugt antioxidanter, og anti-inflammatoriske egenskaber; der har dog været ingen kliniske undersøgelser for at bestemme dens sundhedsmæssige virkninger på mennesker.

Advarsler

I 2006 udstedt den amerikanske Food and Drug Administration en advarsel til XanGo om udskrivning sundhedsanprisninger på sin distribution materialer. FDA kræves XanGo ændre dens mærkning og ændre udokumenterede sundhedsanprisninger.

Overvejelser

Mayo Clinic råder folk til at forbruge mangosteen frugt og/eller juice, hvis de kan lide smagen, men anfører, at sundhedsanprisninger er udokumenterede. XanGo produkter spænder i pris afhængig af mængde, med en flaske XanGo juice koster $38 og et tilfælde af singler koster $126, som i begyndelsen af 2011.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com