Sådan Program CPAP Remstar Pro2

10/23/2010 by admin

Sådan Program CPAP Remstar Pro2

REMstar Pro2 CPAP er en anordning, som giver kontinuerlig positiv luftvejs tryk (CPAP) og ilt levering til patienter, der et øjeblik stopper vejrtrækning, mens du sover (apnø). Dette sikrer tilstrækkelig vejrtrækning hele natten. Før levering, medicinsk forsyningsvirksomheder generelt program CPAP maskiner til de specifikke krav, som din læge. Nogle grundlæggende programmering kan justeres i hjemmet komfort under brug.

Instruktioner

• Tilslut netledningen i en stikkontakt og ur til skærmen på REMstar Pro hen til aktivere. Vent, mens maskinen udfører en selvtest og angiver afslutningen. Sikre, at luftstrømmen er slukket ved at læse på skærmen, som angiver "P = Off." Tryk på pres-knappen for at slukke luftstrømmen, hvis nødvendigt. Tryk på knappen under menuen og tryk på "Ja" indikator knappen til at justere indstillingerne CPAP.

• Juster indstillingerne rampe pres, som kan have været forudindstillede for dig baseret på din lægens recept, selv om jer beføle indstillingen er for højt eller lavt. Tryk på "Ja" for at forlade de aktuelle indstillinger, eller tryk på knappen under "+ 1" prompt, indtil du har nået den ønskede indstilling. Tryk på "Ja" for at bekræfte indstillingen.

• Programmere den advarselstone, der bipper, når en kontinuerlig udsivning er blevet fastlagt i CPAP-system. Tryk på "Ja" for at forlade den aktuelle indstilling, eller tryk på knappen under "Nej" til at ændre den. Tryk på "Ja" for at bekræfte indstillingen.

• Program knappen lys indikator ved at vælge at få bruger-knapper på CPAP belyst under natten brug, mens luftstrømmen kører. Tryk på "Ja" for at bevare aktuelle indstillinger, eller tryk på knappen under "Nej" til at ændre den. Tryk på "Ja" igen for at bekræfte indstillingen.

Tips & advarsler

  • Trykindstillinger er generelt ikke kunne være programmeret, eller justeret, derhjemme. REMstar Pro2 CPAP skulle ankomme til dig allerede programmeret til pres og rampe recept niveauer, som bestilles af din læge.
  • Kontakt din læge, hvis du ønsker trykindstillinger justeret.
  • Et chipkort er inkluderet med din REMstar Pro2 CPAP hvilke poster vitale oplysninger om dine CPAP anvendelse og effektivitet, som din læge vil bruge til at afgøre hvor godt CPAP virker for dig. Dette kort er allerede pre-programmeret og kræver ikke at du gøre noget for at aktivere den.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com