Polysporin & eksem

10/24/2010 by admin

Eksem er en hudsygdom, kløende og ofte smertefulde, og hvis du ridser det længe og hårdt nok, du kan bryde huden. Dette kan føre til infektion. Hvis ikke du er forsigtig, hvilken slags infektion medicin du bruger, kan du faktisk gøre situationen værre. Nogle dermatologer anbefaler polysporin for infektioner forbundet med eksem.

Identifikation

Eksem, også kaldet atopisk dermatitis, er en del af en konstellation af allergiske tilstande, der er meget almindelige, især hos spædbørn og børn. Det er en hudsygdom, der manifesterer sig i tørre eller forbrændte pletter, ofte i folderne i huden som den inderste arm eller bagsiden af knæet, men det kan forekomme overalt på kroppen. Der er en særlig form for eksem, der viser i vabler på hænderne. Børn kan vokse fra eksem, live med det permanent eller, sjældent, det kan begynde senere i livet. Mange mennesker, som har eksem har også allergi og astma.

Polysporin

Polysporin er en blanding af antibiotika i en salve. Du kan bruge polysporin til at helbrede nedskæringer, skrammer og hudinfektioner. Hvis din eksem er blevet brudt og inficeret, bør du vaske og tørre det berørte område og anvende polysporin så ofte som din læge dirigerer. Infektionen skal helbrede i et par dage.

Advarsel

Hvis nogen nye hudsymptomer opstår, såsom hævelse, skalering eller hærdning af huden, eller hvis du bemærker symptomer på en sekundær infektion (for eksempel, det berørte område synes ikke at være helbredende eller begynder at græde), stoppe med at bruge polysporin og Fortæl din læge. Hvis du udvikler, hævelse af ansigt, mund eller hals, du har en alvorlig allergisk reaktion over for polysporin og skal søge akut lægehjælp øjeblikkeligt.

Polysporin vs. Neosporin

Neosporin kan være din første tænkte, når du indser en patch af eksem er blevet smittet. Det indeholder de samme ingredienser som polysporin--bacitracin og polymyxin-- men Neosporin også indeholder en ingrediens kaldet neomycin. Mange lidende, eksem er også allergisk over for neomycin, som kan forårsage en ny, mere omfattende udbrud af eksem.

Efter infektion rydder

Du kan behandle brudt huden hvor du ridset dit eksem--det kan kaldes en revne, hvor huden har delt åben--med hydrocortison creme over polysporin salve. Hydrocortison Blødgør den beskadigede hud, så healing kan finde sted. Du skal også bruge en Allergivenlig fugtighedscreme for at holde huden blød.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com