Subluksation af haleben

10/29/2010 by admin

Subluksation af haleben

Subluksation af haleben, en smertefuld fejljustering af "hale" af rygsøjlen, kan reagere på Manuel justering og andre behandlingsformer.

Subluxation

Udtrykket "subluxation" refererer til en knogle forskydning. Subluksation af haleben opstår når haleben, den lille knogle i bunden af rygsøjlen, peger mod højre eller venstre i stedet for at hvile lodret, ifølge Tailbone.com.

Årsager

Mens nogle former for haleben smerter kommer faktisk fra andre dele af kroppen, kan en direkte traumer til haleben banke det ud af justering, forårsager subluxation og smerte.

Diagnose

X-stråler, typisk taget med patienten både stående og siddende, kan afsløre en fraktur eller dislokation i haleben, mens en MR-scanning kan udelukke muligheden for "nævnt" smerter fra en diskus.

Behandling

Manipulation fra i endetarmen kan flytte en forvredet halebenet tilbage i sin korrekte position. En injektion behandling kaldet prolotherapy kan lindre smerter fra en anstrengt ledbånd knyttet til haleben.

Overvejelser

PainClinic.org opfordrer patienterne til at opsøge kirurgi på haleben kun efter overvejelse af andre behandlingsmuligheder. Hvis haleben smerten faktisk kommer fra en anden kilde end knoglen, selv, kan kirurgi bevise et dyrt spild af tid.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com