Arm øvelser med brystbenet forholdsregler

04/15/2010 by admin

Arm øvelser med brystbenet forholdsregler

Brystbenet,--der er almindeligvis omtales som brystbenet--ligger på forsiden af brystvæggen og lægger på den kraveben og ribben. Personer, der oplever skader eller traumer til brystbenet, som den, der opstår under en ulykke eller visse typer af kirurgi, kan være nødvendigt at følge brystbenet forholdsregler. I de fleste tilfælde, disse begrænsninger vil være på plads for fire til otte uger, som brystbenet fortsætter med at helbrede. Sørg for at advare din sundhedspleje team, hvis du bemærker brystbenet ustabilitet eller symptomer, der kan være tegn på infektion i denne periode.

Restriktionerne ophæves

Personer, der er i bedring efter traumer til brystbenet skal følge bestemte hejse restriktioner. I virkeligheden, hedder Hawaii Pacific sundhed det, at dem, der har gennemgået invasive hjertekirurgi ikke kan løfte mere end 10 pounds for fire til otte uger efter operationen. Dem, der ønsker at opretholde en styrketræning rutine kan være i stand til at indarbejde nogle arm øvelser med lette håndvægte, som dem, der i alt 10 pounds eller mindre. Bruge begge arme til at løfte tunge genstande--enten under styrketræning eller mens de udfører aktiviteter i dagligdagen--kan hjælpe med at forhindre overskydende stress på brystbenet, siger Hawaii Pacific sundhed.

Aerob restriktioner

Personer, der nyder aerob arm øvelser kan også nødt til at følge bestemte forholdsregler efter brystbenet traume. Roere, arm ergometer og ellipser med arm løftestænger er forbudt under restitutionsperioden fire - otte ugers bemærker Hawaii Pacific sundhed. I stedet kan motionister vil vælge aerobe øvelser, som ikke sætter stress på brystbenet--såsom løbebånd og stationære cykler. Afbryde disse aktiviteter, hvis de forårsager smerte eller ubehag i overkroppen.

Athletic restriktioner

Sportslige aktiviteter kan placere en stor stress på arme og overkrop. Det bør komme som nogen overraskelse, at mange af disse begivenheder er begrænset under brystbenet fredninger. Bowling, Golf, svømning og Ketsjersport--såsom tennis eller squash--er især farligt for personer med brystbenet forholdsregler, og bør undgås for enhver pris. Overgangen langsomt tilbage til disse aktiviteter efter brystbenet forholdsregler er blevet ophævet for at sikre optimale resultater i helbredelsesprocessen.

Yderligere anbefalinger

Selv dem, der følger brystbenet forholdsregler til "T" kan stadig opleve utilsigtede hændelser under brystbenet opsving. Personer, der bemærker rødme langs deres brystbenet indsnit linje kan blive ramt af en infektion og bør advare deres sundhedspleje team så hurtigt som muligt. Derudover bør patienter, som oplever en stigning i åndenød, feber, ømhed langs deres snit websted, eller at klikke/clacking langs brystbenet diskutere deres symptomer med deres læge. Mens det kan være vanskelige at overvåge for disse hændelser, er det afgørende at sikre optimale resultater efter brystbenet traume.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com