Urter til overgangsalderen

01/02/2011 by admin

Urter til overgangsalderen

Hvis du er en af de (få) heldige kvinder, kan du glide lige gennem overgangsalderen med nary en symptom. Men hvis du er i anden lejren og lider af hedeture, nattesved, ømme bryster og irritabilitet, nogle urter kan mindske symptomerne.

LH og FSH Gone Wild

Ifølge Mothernature.com (Se "Henvisninger" nedenfor), de skyldige, at skabe alle ravage i overgangsalderen omfatter luteiniserende hormon (LH), som er en hypofyse hormon og follikelstimulerende hormon (FSH). De få over ophidset, som de forsøger at kompensere for faldende niveauer af østrogen og progesteron. FSH niveauer, for eksempel, kan nå 20 gange deres oprindelige niveauer i overgangsalderen. I et forsøg på at få tingene tilbage på sporet, tage mange kvinder urter, herunder bukkehorn, humle, don quai, lakrids, sort cohosh, vitex og ginseng. Mothernature.com hedder det, at disse har vist sig gavnlig i lindre hedeture sværhedsgrad og varighed. Efter at have taget en sort cohosh forberedelse (fx Cimicifuga-Pentakran) i to måneder, rapporterede kvinder tager præparatet at de havde færre hedeture og deres luteneizing hormonniveauer blev lavere, ifølge Mothernature.com.

Lakrids påvirker både østrogen og progesteron niveauer og har østrogene egenskaber. Sort cohosh har været anvendt siden mindst kolonitiden til at behandle menstruationssmerter og overgangsalderen, efter Holisticonline.com (Se "Henvisninger"). Kroppen bruger sort cohosh til at producere hormoner i det specifikke beløb, som kroppen har brug for. Don quai, en kinesisk urt, efter sigende aids i østrogen udskiftning. Det indeholder E-vitamin og jern og er blevet døbt "kvindelig tonic."

Øge østrogen

Britisk læge Gisela Wilcox, MD, og hendes team af medarbejdere har foretaget en undersøgelse om kvinder, der blev givet hørfrø, sojamel og Rødkløver spirer dagligt i to uger. De rapporterede, at kvinderne oplevet en stigning i østrogen niveauer. Østrogen niveauer opholdt sig konstant, så længe kvinderne fortsatte med at spise den særlige kost; når de stoppet, østrogen niveauer faldt tilbage til de niveauer, set før spise beriget kosten.

Andre urter, der har vist sig gavnlig i behandlingen af hormonel ubalance i overgangsalderen, efter, Mothernature.com omfatter Lucerne frø og spirer, der producerer et lignende resultat beskrevet af Wilcox og hendes team.

Andre indstillinger

Menopausale kvinder har fundet lindring af overgangsalderens symptomer af tager ginseng, hvilket øger kognitiv funktion (farvel tåget hjernen), energi og reducerer hyppigheden af hedeture. Humle har østrogene egenskaber at berolige kvinder og det hjælper genoprette præmenopausale niveauer af østrogen.

Opnå Balance

Holisticonline.com bemærker, at andre urter kan hjælpe med at stoppe optøjerne hormonelle, herunder Chasteberry, ginkgo biloba, velsignede tidsel, burre rod, damiana, fo-ti, suma, squaw vin, anis frø, røde hindbær blade, sarsaparil og falsk unicorn root.

Fødevarer, der har en positiv effekt på menopausale kvinder og deres hormonbalance omfatter dild, timian og løg, der reducerer østrogen produktion--det er godt, hvis du har for meget østrogen (østrogen dominans). Eller prøv anis frø te, salvie og hvidløg te og Lucerne, som fremmer østrogen produktionen.

Beroligende dit System

Spise nogle type tang eller Tang hver dag vil efter sigende reducere menopausale symptomer. Og havre vil hjælpe nære og balance din hormonelle system.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com