Naturlig forebyggelse af grå stær

12/13/2010 by admin

Grå stær er en kendsgerning i livet for en stor del af befolkningens aldring. De normalt påvirker mennesker i alderen mellem 60 og 75 år og er årsag til mere end halv en million operationer årligt. Grå stær kan også føre til blindhed, hvis der ikke træffes forebyggende foranstaltninger. Heldigvis er der et par metoder, der kan bruges til at stoppe grå stær, før de begynder.

UV-blokerende briller

Både solbriller og briller bør have mulighed for at blokere solens UVA og UVB stråler, som hjælper med at forebygge grå stær. Hvis du bruger briller, skal de beskytte dine øjne mod sollys på alle tidspunkter. Solbriller bør bæres udendørs i dagtimerne, solen skinner eller ej. Årlige øjenundersøgelser er også stærkt anbefales.

Vitaminer

Visse vitaminer er nøglen til at støtte i forebyggelse af grå stær. Vitamin A fastholder sunde celler i kroppen og er kendt for at støtte vision. En daglig indtagelse af 800 til 1000 mcg pr dag er anbefalet. Vitamin C tages dagligt kan medvirke til at reducere risikoen for kataraktdannelse med op til 70 procent. Ca. 1 til 2 g C-vitamin pr dag er ideel. E-vitamin kan hjælpe vende virkningerne af frie radikaler og forsinke blindhed forårsaget af grå stær. Den anbefalede daglige dosis af vitamin E er 15 mg. selen og D-Vitamin er også vigtige antioxidanter til at opretholde sunde øjne. Den daglige anbefalede indtag af selen for voksne er ca 55 mcg vitamin d er 200 internationale enheder (IE).

Bedste fødevarer til Eye sundhed

Grøntsager er en stor kilde til vitaminer og mineraler og bidrage til at forbedre sundheden for dine øjne. Spinat og avocado er nogle af de mest næringsstof tæt. De begge indeholder a-vitamin og lutein, som er vigtige for forebyggelse af grå stær. Tomater og broccoli er begge chock fuld af vitamin C. laks og æg er lean proteinkilder, hjælpe syn, også. Begge er også rige kilder til vitamin A og D. laks har også Omega-3 fedtsyrer, som er vigtige for generelle øjet sundhed. Andre fødevarer, der er nyttige i at forebygge grå stær er hvidløg og solsikkefrø. Begge indeholder selen, som fremmer eye sundhed.

Ekstra Tips

Enhver form for forurenet miljø over en lang periode kan bidrage til eller fremme kataraktdannelse, herunder luftforurening og smog. Undgå rygning og indtagelse passiv rygning, fordi disse stimulerer produktionen af frie radikaler, der angriber dine celler. Fedme forårsager grå stær, således at holde din vægt under kontrol er nødvendig. Endelig, mennesker med diabetes er i høj risiko for grå stær så de bør holde blodsukkeret under kontrol på alle tidspunkter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com