Medicinske anvendelser for hortensia

03/18/2010 by admin

Medicinske anvendelser for hortensia

Hortensia (hydrangea arborescens) tilhører en gruppe af blomstrende buske og woody klatrere. For det meste løvfældende, et par af arterne er stedsegrønne. Hortensiaer er hjemmehørende i Himalaya, syd og Nordamerika og østlige og centrale Asien. Ifølge webstedet metoder af Healing Cherokee folk har brugt hortensia til medicinske formål og traditionel kinesisk medicin også udnytter det. Tørrede jordstængler og rødder er de dele, der er almindeligt anvendt.

Immunsystemet

Stoffer fra roden af hortensia er en alternativ behandling for immunsystemet problemer, ifølge webstedet metoder af Healing. Disse immunsystem problemer omfatter psoriasis, sclerose, gigt og visse typer af diabetes. Forskere mener, at roden har stoffer til at bekæmpe betingelser påvirker immunsystemet.

Orphan Drug Status

Forskere har fundet, at halofuginon, medicin fra rødderne af hortensia, holder kroppen i at producere de skadelige hvide blodlegemer ofte forbundet med immunsystemet sygdomme. Halofuginon har FDA Orphan Drug Status--en udpegning til formål at fremme forskning og udvikling - til brug i behandling af sklerodermi. Sklerodermi er en kronisk autoimmun tilstand, der påvirker bindevæv, som til gengæld øger produktionen af kollagen type 1. Overskydende beløb af kollagen kan føre til vansiring og kan være dødbringende, ifølge webstedet metoder af Healing.

Decoctions

Hortensia er også gavnligt som et afkog, ifølge den botaniske hjemmeside. Medicinsk virker det som en tonic, diuretikum og et afføringsmiddel. Ekstraktet vil lindre basisk urin og mukøse irritation af blæren.

Yderligere anvendelser

Ifølge Herbal ekstrakter Plus websted, har hydrangea længe været anvendt til at fremme sundheden for prostata og urinvejene. Hortensia bekæmper infektion og hjælper behandling af blærebetændelse, prostatitis og urethritis. Roden stimulerer nyrer for at frigive væske og forhindre dannelsen af grus. Roden virker som en blod sæbe til behandling af lymfatisk betingelser. Derudover hortensia mindsker hævelse forårsaget af gigt, gigt og ødem, og hjælper lindre kronisk leddegigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com