Hvordan til at sænke LDL kolesterol med kost

06/03/2010 by admin

Hvordan til at sænke LDL kolesterol med kost

LDL kolesterol, bedre kendt som det "dårlige kolesterol," kan give mange sundhedsmæssige problemer, hvis der ikke tages skridt til at reducere den. Blandt nogle af disse problemer er åreforkalkning, hvilket kan føre til hjerteanfald og slagtilfælde. Selv om der er er en række af medikamenter, der medvirke til at sænke dit niveau af LDL, undertiden blot tweaking din kost alt det tager for at bringe din niveauer inden for en sund rækkevidde.

Instruktioner

• Øge opløselige fibre. Spise din rimelig andel af opløselige fibre hver dag kan sænke din LDL; Det har evnen til at reducere mængden af kolesterol absorberet i tarmen. Dette kan findes i fødevarer såsom kogt havregryn, kidneybønner, æbler og byg. For at være effektiv, læger anbefaler spise mindst 10 gram af fødevarer, der indeholder denne fiber hver dag. Dette kan opnås ved at indtage 1 1/2 kopper kogt havregryn hver dag, sammen med et stykke frugt.

• Få fat i nogle nødder. Visse nødder, valnødder, hasselnødder og pekannødder, er fuld af flerumættede fedtstoffer. Disse typer af fedtsyrer hjælper med at holde blodkarrene, sund og elastisk. FDA har anbefalet at spise en håndfuld nødder hver dag, hvilket er tilstrækkelig på grund af deres høje kalorieindhold indholdet. De gør også en stor topper til salater, kontra ost og kød, der er højere i fedt.

• Spis nogle fisk. Spise fisk som makrel, kan ørred og laks hjælpe med at reducere LDL-niveauet på grund af det høje niveau af omega-3 fedtsyrer findes i dem. For at opnå det største udbytte af fisk, er det bedre at bage eller grill det og nyde to portioner af det pr. uge. Hvis ikke du er en fisk elsker, tage en omega 3 supplement i stedet--men du vil gå glip af nogle af de fordele, som fisk tilbud.

• Kog med olivenolie. Ikke alle olie er dårligt for dit helbred--faktisk, madlavning med olivenolie faktisk hjælper lavere LDL-niveauet på grund af antioxidanter dens indlæst med. Der er mange lækre måder at nyde denne olie; Sauter grøntsager i det, dryp kød med det før tilberedning, eller bruge det i kombination med eddike som en salat dressing. For at opnå endnu større fordele, bruge ekstra jomfru olivenolie; Det er blevet behandlet mindre, hvilket betyder, at der er endnu flere antioxidanter til at kæmpe off det dårlige kolesterol.

• Find plantesteroler. Plantesteroler er stoffer, der findes i planter, som hjælper med at blokere optagelsen af kolesterol i blodbanen. De findes i mange typer af fødevarer, blandt hvilke er orange juice og yoghurt drinks. Ifølge American Heart Association, bør fødevarer beriget med plantesteroler indtages af dem, hvis LDL niveauer er 160 eller større. Drikke to 8-ounce glas appelsinjuice per dag med disse steroler anses for tilstrækkelig til at se resultater.

Tips & advarsler

  • Selv om at tilføje disse fødevarer til din kost kan medvirke til at sænke din LDL niveauer, bør du også skære ned på fødevarer med højt transfedtsyrer. Disse er typisk findes højt fedt kød, og cookies, kiks og kager, som findes i butikken.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com