Grunde til at lære CPR

06/07/2010 by admin

Grunde til at lære CPR

Genoplivningsudstyr (CPR) er en procedure, der bruger manuel brystet kompression og vejrtrækning luft ind i lungerne af ofre for hjerteanfald. CPR er undervist af organisationer såsom det amerikanske Røde Kors og kan læres af stort set alle. Af forskellige grunde til at lære CPR, er bedst nok at hvis anvendes hurtigt og korrekt, kan det hjælpe redde livet for et hjerteanfald offer.

Du ved aldrig

Et hjerteanfald kan ramme på næsten enhver tid, hvor som helst. Du kan være på jobbet, når en medarbejder pludselig kollapser, på en familie picnic når din mor eller far begynder oplever alvorlige brystsmerter eller i en biograf når personen foran dig koblinger hans bryst i smerte. Hvis du kender CPR, kan du reagere hurtigt og muligvis redde et liv.

At kende tegnene

Når du lærer CPR teknik, vil du også lære tegnene på et hjerteanfald smerter i brystet og åndedrætsbesvær. Ved at vide, hvad der sker, når en person lider et hjerteanfald, vil du være i stand til at handle hurtigt og følge din træning. Du vil også vide, hvis du skal kalde eller har en anden tilskuer ringe 911 for at få yderligere hjælp.

At forhindre unødvendige dødsfald

Ifølge det amerikanske Røde Kors, dør 200.000 mennesker fra pludseligt hjertestop hvert år i USA, og 25 procent af disse dødsfald kunne have været forhindret, hvis CPR var blevet anvendt til offeret. Hvis CPR er anvendt under de første fire minutter efter hjertestop, dobbelt chance for at overleve.

Det kan alle afhænger af om du

Røde Kors viser også, at 80 procent af hjertestop opstår, mens offeret er hjemme, hvilket betyder, at der kan være et begrænset antal mennesker kan yde bistand. Hvis du er den eneste herhjemme med offeret, kan dine handlinger gøre forskellen mellem liv og død, hvilket gør læring CPR endnu vigtigere.

Opererer livreddende udstyr

Når du lærer CPR, vil du lære at bruge en enhed kaldet en automatisk ekstern defibrillator (AED). En AED er en elektronisk anordning fundet på offentlige steder som shopping indkøbscentre, når den anvendes på brystet kan diagnosticere og stoppe potentielt livstruende hjerte arytmier. Ifølge Union City Fire Department, er overlevelsesraten for et hjertearytmi 70 til 90 procent, hvis en AED finder anvendelse inden for det første minut efter en begivenhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com