Hvordan du beskytter dig selv fra EMF Smog

03/14/2010 by admin

Hvordan du beskytter dig selv fra EMF Smog

EMF smog, en forkortelse, der står for "Elektromagnetiske felt," er produceret af den elektriske ladning, der elektronisk udstyr bruger. Selv om forskerne er stadig i de tidlige processer for at studere, hvordan EMF påvirker mennesker, tyder en undersøgelse offentliggjort i "Patofysiologi" af forsker Lennart Hardell, EMF kan forårsage en stigning i tumorer. Må ikke vente at finde ud af, hvordan truer det kan være. Tage skridt til at beskytte dig selv og din familie uanset.

Instruktioner

• Ophold så langt væk fra elektroniske enheder som muligt. Holde din bærbare computer fra dit skød. Sæt tastaturet ind i det. Brug ikke elektriske tæpper. Hold snore så langt væk fra dig som muligt. Brug funktionen højttalertelefonen på din mobiltelefon så ofte som muligt.

• Opgradering til LCD. Disse typer af skærmen producere mindre stråling end andre. Erstatning for både din computerskærm og tv.

• Slukke den trådløse router, når du ikke bruger den. Mens det er langt sikrere at ikke bruge trådløse i din husstand, kan dette være upraktisk. Slå dem fra når du sover eller ikke bruger internettet.

• Erstatte en stikkontakt for batteriet når det er muligt. Nogle fælles elementer, som du kan betjene batteristrøm omfatter laptops og vækkeure. Når batteridrevne, udsender disse anordninger langt mindre stråling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com