Hvordan man arbejder med mennesker diagnosticeret med Major Depressive Disorder

10/14/2012 by admin

Depression er faktisk mere almindeligt end de fleste mennesker tror, som ikke bør være overraskende, som vi alle skal beskæftige sig med betydelige stress i vores liv. En undersøgelse foretaget af forskere på Harvard Medical School fandt, at af næsten 10 procent af voksne i dette land skønnes for at lide af depression hvert år, mest oplever symptomer på svær depression. Beskæftiger sig med en person, der er alvorligt deprimerede kan være svært. Men hvis du forberede dig og ved hvad du har at gøre med, kan du hjælpe personen, selvom det er en person, med hvem du arbejder.

Instruktioner

• Forskning fakta om depression (Se ressourcer). Uddanne dig selv kan hjælpe dig med at forstå den person bedre. En af de første ting, som du skal være opmærksom på er, at en deprimeret person ikke kan hjælpe, hvordan hun føler. Læs på alle de oplysninger du kan om depression, dens symptomer, årsager og behandling.

• Lære at genkende tegn at personen, der har en særlig dårlig dag. Mens symptomerne på depression kan variere fra person til person, er en overvældende sorg ofte en af de første tegn. Manglende interesse i arbejde kan i sidste ende blive indlysende så godt. En deprimeret medarbejder eller professionelle kollega kan vises irritabel eller synes at mangle udholdenhed. Du kan mærke personen har svært ved at koncentrere, ikke er i stand til at træffe beslutninger, der bliver stadig mere glemsomme på jobbet. Hvis disse træk er ude af karakter for enkelt, at vide hvad man kan forvente kan hjælpe dig til at reagere på en mere indlevende fordømmende måde.

• Praksis tålmodighed. Nå til personen, så han ikke føler sig alene. Folk falder ofte ind i en dybere depression, hvis de føler sig isoleret fra de andre omkring dem. Lad den deprimerede person ved, at du er der for ham. Kommunikere med den enkelte, opmuntrer ham til at tage sig af sig selv, både fysisk og følelsesmæssigt.

• Gang med personen under frokostpause eller en pause. Dette er én måde at arbejde på at opbygge en obligation af tillid mellem jer to. Du skal blot gå ved siden af personen selv kan Hvornår hun muligvis ikke i humør til samtale hjælpe hende til at føle sig mindre akavet. Hun kan finde trøst lige i din nærhed. Walking er også en måde at holde en deprimeret person fysisk aktive.

• Tilbud om at hjælpe komplette arbejde, som personen, der kan have været at sætte ud. Gør ikke enkelt føler dårlig samvittighed over hvad er ikke at få gjort. I stedet åbent diskutere hvilke opgaver skal være fuldført og hvad du kan gøre for at hjælpe. Ved at arbejde på at udvikle en omsorgsfuld rapport, bør du kunne gøre det uden den person, at blive fornærmet. Hvis enkelt fortsætter med at gøre sit job uden unddrage nogen af hans ansvar, kan du give ham nogle plads. Undertiden en deprimeret person bare ønsker at være alene for en stund, især i en periode med ekstra stress på arbejdspladsen. Lad ham vide, at du er der hvis han har brug for hjælp eller ønsker at tale, men gør ikke kraft oplag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com