Sådan Formindsk barn fedme

10/18/2012 by admin

Sådan Formindsk barn fedme

Fedme er en epidemi, effektuering af alle sociale klasser og aldersgrupper, herunder børn. I alle tre børn i USA er klinisk fede. Fedme kan resultere i alvorlige sundhedsmæssige komplikationer, såsom diabetes, forhøjet blodtryk og kolesterol, og hjerteanfald eller slagtilfælde. Fedme problemer har en betydelig virkning på en større skala. Vægt-relaterede sundhedsspørgsmål, som fedme, stak op en årlig 147 milliarder dollar regningen for den amerikanske regering. I begyndelsen af 2010, First Lady Michelle Obama kæmpede for og hjalp passere en 400 millioner dollars initiativ til at mindske fedme. 'Lad os flytte' program, med støtte fra andre både, forsøge at reducere mængden af barn fedme tilfælde ved at fremme sundere livsstil og ændringer til børns kostvaner.

Instruktioner

Faldende barn fedme

• Støtte bestræbelserne på at forbedre skole mad programmer til at give sundere spisemuligheder til studerende. Prøv at pakke dit barn frokost til at tage i skole. Gøre det en afbalanceret måltid af herunder kulhydrater, proteiner og nærende fedtstoffer.

• Køb mere afbalanceret og nærende mad på din lokale købmand. Støtteprogrammer sigter partnering med købmandsforretninger at investere i mere landbosamfund, eller "mad ørkener."

• Opmuntre børn til at have mere aktiv livsstil. Indføre nye sportsgrene eller aktiviteter for dem at deltage i. Begrænse mængden af gang børn sidde i front af tv eller computer.

• Give hjemmelavede måltider, som er typisk sundere end restaurant mad, oftere. Undgå at give dine børn soda eller andre sukkerholdige drikkevarer. Opmuntre børn til at drikke mere vand eller naturlig juice.

• Restaurant måltider kommer normalt i unødigt store portionsstørrelser. Når man spiser på en restaurant, et barn er enten mere tilbøjelige til at over spise, spise fødevarer højere i kalorie tæller, eller begge dele. Begrænse mængden af gange børn spise ude, eller hjælpe børn med at styre mængden af mad, de spiser når over serveret.

Tips & advarsler

  • Tage hensyn såvel mængden som kvaliteten af mad børn spiser. Overveje plantning din egen køkkenhave.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com