Hvad er de sundhedsmæssige fordele af lilla?

04/05/2012 by admin

Hvad er de sundhedsmæssige fordele af lilla?

Syrener er en blomstrende plante kendt for deres rigelige purpurrøde kronblade og duftende duft. I fortiden, blev syrener brugt til at behandle visse lidelser, selv om den medicinske brug af disse blomster er ikke længere almindeligt praktiseres. Dem, der praktiserer aromaterapi, mener dog, at duften af syrener har mange sundhedsmæssige fordele.

Syrener

Syringa vulgaris, mere almindeligt kendt som syrener, er blomstrende buske, der kan vokse op til 30 fod høj, selv om de fleste er under 10 fod i højden. De lilla blomster er typisk lilla, selv om for nylig oprettet hybrid racer kan være hvid, blå eller gul. Lilla blomster er genkendelige ved deres søde aroma, som er mest magtfulde, når blomsterne er i flor, selvom den blomstrende periode kun varer et par uger.

Aromaterapi

Aromaterapi har en århundreder lange historie som en form for healing, både fysisk og psykisk. I aromaterapi, er de duftende æteriske olier af forskellige planter destilleret og derefter spredes i luften, enten via en forstøver, stearinlys eller anden metode. Aromaterapeuter mener inhalation af disse olier kan levere en lang række terapeutiske fordele. Eksempler er brugen af eucalyptus olie til at lindre nasal overbelastning eller citronella olie at holde myg og insekter væk. Aromaterapeuter mener dog der tilbydes mange fordele ved en bred vifte af vegetabilske olier, herunder syrener.

Aromaterapi fordele

Når det bruges i aromaterapi, sagde den æteriske olie fra den traditionelle lilla lilla-- eller franske lilla--til at give en beroligende virkning, der letter angst. Andre rapporterede virkninger omfatter en rensende, beroligende fornemmelse, der centrerer sind for at tilskynde afslapning. Olie fra hvide syrener er også brugt i aromaterapi til at producere en beroligende, beroligende virkning. Duft af hvide syrener medfører også en øget følelse af sensualitet.

Medicinsk brug

Ud over den lilla anvendes i aromaterapi har blomsten en historie af medicinske anvendelse. I fortiden, lilla blev indtaget til at befri tarm af parasitter orme, og blev også brugt til behandling af malaria. I 1800-tallet var lilla bruges af læger til behandling af feber. Satsen for succes var dog så uregelmæssig, at dets anvendelse til behandling af feber blev afbrudt af læger. Nogle moderne herbalists bruge den æteriske olie af lilla til behandling af hudlidelser såsom udslæt, solforbrændinger og mindre sår og skrammer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com