Kan jeg rense et soppebassin med klor blegemiddel?

10/24/2011 by admin

Klor blegemiddel er et stof, der anvendes til rengøring og sanitet. Vader swimmingpools, som er små, lavvandede pools for det meste brugt af børn, kan desinficeret med klor blegemiddel, hvis ordentlig protokoller er fulgt. Klor blegemiddel er den mest effektive måde til at desinficere et soppebassin, da det dræber bakterier og bakterier. Du kan rense et soppebassin, der er blevet forurenet eller har været i brug i flere dage eller uger.

Desinficere vandet

Desinficere vandet inde i soppebassinet. Gøre dette før dumping ud i vandet, selvom du kan se en indlysende rod i poolen eller ved med sikkerhed, at bakterier er stigende. Tømning en pulje før desinfektion af vand giver resterne af beskidt vand til at klæbe til siderne af poolen. Også, det beskidte vand kan påvirke planteliv eller folk af kontaminerende streams, holding tanke eller endda cement ved swimmingpoolen. Desinficere hjem Vader puljer af dumping 1 ounce af blegemiddel i vandet i poolen. Større puljer eller dem, der findes i rekreative faciliteter kræver 5.1 ounce af blegemiddel pr. 1.000 gallons af vand.

Tillad blegemiddel til at cirkulere gennem filtreringssystem af poolen. Hvis soppebassinet ikke har et filtreringssystem, skal du bruge et objekt som en værftet stick til swirl blegemiddel rundt i vandet.

Tom Pool

Afløb soppebassinet. For hjem Vader pools, være sikker på at bortskaffe vandet korrekt. En lille mængde blegemiddel, såsom 1 oz. per 10 gallon pool, kan gå ned en storm afløb. Afløb ikke soppebassin på et sted, hvor børnene leger eller hvor planter lever. Som du tomme eller afløb poolen, vask sider af ved poolen med en husstand rengøringsmiddel til at fjerne spor af blegemiddel. Skyl derefter siderne og bunden af puljen flere gange for at fjerne spor af renere.

Refill, skyl og fyld

Refill puljen helt og lad det stå i 5 minutter. Tom vandet, skyl endnu en gang og derefter refill pool at bruge. Gentag denne sanitet proces så ofte som nødvendigt til wading pools.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com