Hvordan virker tetracyclin i kroppen?

10/25/2011 by admin

Tetracyklin Oral

Tetracyklin hovedsagelig fungerer som et antibiotikum i en persons krop. Når denne medicin føres ind i dit system, vil det stoppe bakterier forbundet med infektion fra dyrkning af hindre eller forstyrre dens brug af protein. Når infektionen er indeholdt, så at tale, kroppen selv, eller i det mindste dit immunsystem, vil nu have en bedre chance for at ødelægge bakterier, som i sidste ende vil fjerne infektionen fra dit system, så du kan blive godt igen. Denne type medicin tjener ikke nogen funktion i bekæmpelsen af disse infektioner forårsaget af en virus, som en forkølelse eller influenza, og du skal bruge en anden form for forsvar.

Brug af tetracyclin

En af de mest almindelige anvendelser af tetracyklin er som en behandling for acne. Da disse typer af pletter er hovedsagelig infektioner i huden, kan en læge ordinere en oral pille af tetracyklin at du ville tage hver dag som en del af din behandling. Det virker som beskrevet ovenfor, forstyrre væksten af bakterier, så kroppens immunsystem til at dræbe infektionen og derfor rydde op din hud. En læge kan også ordinere tetracyclin for lungebetændelse, bronkitis, klamydia, Gonoré, øreinfektioner, visse hals irritationer, urethrae syndrom (i kvinder) og urinvejsinfektion.

Bivirkninger af tetracyklin

Som med næsten enhver form for medicin, tetracyklin har dens bivirkninger, ændring herunder kvalme og opkastning, diarré, og rektal ubehag, hovedpine, i appetit, svimmelhed og udvikling af sår i munden (på grund af det stof, der påvirker den balance af bakterier, der forekommer naturligt i dette område af kroppen). Mange af disse bivirkninger bliver åbenbart i begyndelsen af brugen og aftager som kroppen acclimates til medicinen. Du bør dog stadig konsultere du læge, hvis nogen af disse bivirkninger bliver nærværende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com