Fødevarer, der opretter mave fedt

07/31/2012 by admin

Fødevarer, der opretter mave fedt

Jorge Cruise, forfatter til bogen, "The mave fedt Cure," forklarer at mave fedt er ikke blot uinteressant, men store mængder af det kan forårsage træthed, søvnapnø og hormonelle forstyrrelser. Mave fedt er også farligere end fedt placeret andre steder på grund af dets nærhed til hjertet og andre organer. At miste disse ekstra pounds omkring midsection er muligt ved at undgå visse fødevarer og erstatte dem med sundere valg.

Transfedtsyrer

Selv om mange mennesker har hørt om transfedtsyrer, forstår få mennesker faren for denne form for fedt. Injektion af en ekstra brintatom olier til fælles årsager mad at være lækrere, men langt mere invaliderende til kroppen end andre fedtstoffer. Jack Chellam citerer en Wake Forest University undersøgelse illustrerer dette punkt i sin bog, "Stop Prediabetes nu:" aber opnået 30 procent mere mave fedt ved indtagelse trans fedt end andre aber, der forbruges olivenolie.

At fjerne transfedt fra din kost, undgå pakket stegte fødevarer som omsætninger og donuts. Pizza Skorper, cookies, margarine og andre fødevarer er også høj i transfedtsyrer. Læs etiketten ernæringsmæssige og undgå alt markeret, "delvis hydrogenering."

Simple kulhydrater

Sukker, og dermed kulhydrater, forårsage insulin til spike. Kroppen behandler denne reaktion som et behov for at lagre fedt. Derfor, undgå sukkerholdige fødevarer, der tilbyder få næringsstoffer. Sådanne fødevarer omfatter slik, sodavand, hvidt brød og chips.

Selv om frugt indeholder simple kulhydrater, indeholder det også gavnlige næringsstoffer som fiber, vitaminer og antioxidanter. Næringsrige fødevarer begrænse appetitten, hvorimod næringsstof-mangel mad, som de simple kulhydrater er nævnt ovenfor, signal kroppen til at holde spise. Nemlig en sukker fix, fange et stykke frugt.

Alkohol

i sin bog "maven ud! Kost,"Jeff Csatari tyder på, at undgå alkohol som en måde at slippe af med mave fedt. Sukkerholdige drikkevarer som margaritas og daiquiris selv øl er lastet med sukker og tomme kalorier. Alkohol er en hurtig måde at pakke pounds uden at indse det: bare en 12-ounce margarita kan indeholde 25 til 30 procent af dit daglige anbefalede kalorieindtag.

Fastfood

Med undtagelse af et par grillet forretter og salater med lavt kalorieindhold dressing er de fleste fastfood indstillinger en mave værste mareridt. De fleste restauranter indlæse deres pommes frites og løgringe med transfedtsyrer og hamburgere dryp med sauce er fyldt med kalorier og kolesterol. Sodavand og tilsyneladende sund saftevand er høj i sukker.

Vælge sandwich med ingen mayonnaise på sundere kæder som Subway eller Quiznos. Endnu bedre, pakke din frokost og laver en sandwich med lean Tyrkiet eller vegetabilske patties. Bring bouillon-baserede supper og snack på luft-poppet popcorn i stedet for kartoffel chips.

Cremet fødevarer

Selvom himmelske til smagsløgene, skabe mange cremet fødevarer ravage på talje. Fødevarer fremstillet af fløde, som is, sovse og salatdressinger er høj i kalorier. Derudover er creme højt mættet fedt og kolesterol. Eksempler på sådanne opfedning fødevarer er makaroni og ost, cheesecake, mousse, Alfredo, quiche, fløde tærter og creme suppe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com