Offentlige tilskud til pleje af ældre i hjemmet

08/03/2012 by admin

Når det kommer til at få tilskud til ældre pleje i hjemmet, er der en række gode programmer og tilskud til at vælge fra. Nogle programmer tilbyder legater og fonde for ældrepleje i hjemmet er state drives mens andre føderalt drives og kan bruges til at forbedre kvaliteten af ældrepleje. Tilskud er til rådighed for medicinske omkostninger og udgifter, hjælp til mad og hjælp til omkostningerne forbundet med tøj og husly. Nogle tilskud tilbyde in-home sygepleje pleje finansielle bistand samt penge til hjem sundhed aide tjenester.

Medicare

Medicare er et føderalt program, der giver tilskud til dækning af udgifter til lægebehandling og recepter. Nogle personlige og frihedsberøvende plejebehov dækkes og er beskrevet i Medicare politik gives til berettigede personer. Dette program er åbent for folk alder 65 og over og til personer yngre end 65 år, der har en kvalificerende handicap. Hvis du har en slutstadium nyresygdom, du kvalificere sig til Medicare uanset din alder. Medicare kan søges ved at indsende en ansøgning og alle af den krævede dokumentation. Dette program hjælper med at dække honorarer for hospital døgnbehandlingscentre pleje, kvalificerede sygepleje faciliteter, hospice og hjem sundhedspleje samt ambulante behandlinger. Forebyggende tjenester for at sikre optimal sundhed, også er omfattet. En prescription drug plan er tilbudt med programmet, også.

Medicaid

Medicaid er også et program, der kan bistå med ældrepleje på home omkostninger. Automatisk drives af statslige og føderale regering og hjælper til at betale for udgifter til lægebehandling for dem, der kvalificerer og falder inden for visse indkomst retningslinjer. Lejlighedsvis, er hjem sundhedspleje tjenester omfattet. Dette program kan søges ved at kontakte din tilstand Medicaid agentur. Din indkomst og formue vil bestemme din berettigelse, og du kan være forpligtet til at indsende dokumentation til bevis for indkomst og bopæl. Dette er en glimrende program, der kan medvirke til at reducere omkostningerne ved recepter, lægebesøg og nogle plejehjem/sundhed aide besøg.

Ældre amerikanere Act

Den ældre amerikanere Act er et føderalt baseret program specielt skabt til at tilbyde de ældre community-baseret og at-home service til at hjælpe de ældre bevare deres uafhængighed for så længe som muligt. Lokale og statslige agenturer tilbyde tilskud og finansiering gennem den Aging netværk, der derefter tilbyder ernæringsmæssige programmer for at-home ældre individer, programmer for indfødte amerikanere og programmer for ældre, der har lave indkomster. In-Home er tilbudt til ældre personer, som kræver ekstra pleje, og indkomst støtteberettigelse er ikke pre-definerede. Programmet er rettet mod mennesker, der er 60 år og ældre.

Føderale tilskud til mindretal

Nogle ældreplejen tilskud der tilbydes til mindretal for langvarig pleje. For eksempel, tilbydes den ældste Care initiativ lang sigt pleje Grant Program til støtteberettigede indfødte amerikanere, der har brug for ekstra midler til mad, tøj, udgifter til lægebehandling og husly. Tilskuddet bliver tilbudt til 12 personer med kvalifikationer og er forbundet med en award loft på $75.000. Dette og mange andre ældreplejen tilskud kan identificeres på webstedet statstilskuddet federalgrants.com.

Landdistrikterne Assistancecenter

Besøg webstedet landdistrikter bistand, www.raconline.org vil afsløre et nummer af offentlige tilskud til pleje af ældre i hjemmet. Tilskud er tilgængelig baseret på stater, tilskud der tilbydes i, og ældreplejen tilskud kan være søgning efter ved at undersøge emner på ældning af staten eller af sponsor. Hver give beskrivelse forklarer hvad er dækket af tilskuddet og der er støtteberettigede. Nogle stater har ældrepleje tilskud, at hjælpe supplere indkomsten for at dække basale behov, såsom husly, tøj, udgifter til lægebehandling og mad. Fuld information om hvordan man ansøger om tilskud også tilbydes på hjemmesiden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com