Hvordan til at tabe, når du er 13

08/07/2012 by admin

Hvordan til at tabe, når du er 13

På 13, er du en teenager - kroppen forandrer sig, du er mere opmærksom på hvordan du ser ud, og du er at mærke andres organer, også. Der skal naturligvis passe ind og se dit bedste, især hvis du coping med andre liv ændringer, som starter en ny skole. Så kan du se vægttab som en måde at opnå, hvad du ønsker. Men på 13, er du stadig under udvikling. Ikke alle børn transporterer ekstra pounds er overvægtige eller fede, rådgiver Mayo Clinic. Så før du begynder enhver vægttab program, skal du være klar over hvorfor du ønsker at tabe sig, og hvor meget du virkelig har brug at tabe.

Instruktioner

• Find ud af dit BMI (Body Mass Index). American Heart Association har en online regnemaskine, der arbejder ud din BMI, baseret på din vægt, højde, alder og køn. Det beder også om slags fødevarer, du spiser og den motion, du tager. Baseret på disse oplysninger, råder det dig på antallet kalorier du har brug for at spise på en dag at holde til din nuværende vægt eller at miste dem ekstra pounds.

• Få hjælp fra din læge. Alder 13, når du stadig vokser, er absolut ikke tid til crash kostvaner. Samt at hjælpe dig gøre mere fornuftigt valg af fødevarer, en læge eller anden sundhedsperson vil give dig støtte og motivation, at hjælpe dig med at sætte mål og holde sig til din kost.

• Spise den rigtige mad. Om du synes, at du er den rette vægt på din alder og højde, eller du skal kaste nogle pounds, du vil med fordel skære ud de fede og sukkerholdige ting ingen behov. Selvfølgelig, på 13 du sandsynligvis ikke den vigtigste shopper, så du ikke har altid kontrol af hvilke fødevarer er tilgængelig. Men spørg dine forældre eller andre omsorgspersoner til at hjælpe dig med at foretage bedre valg af fødevarer, og forsøge at få hele familien involveret i at spise mere sundt.

• Få motion. Find nogle sportsgrene og aktiviteter, som du elsker. Team sport kan være fantastisk, men hvis du er den knægt, der altid er seneste skal plukkes til holdet, de synes mere som tortur. Så kig ud over traditionelle skole sport--der er et stort udvalg af aktiviteter, der kan hjælpe dig med at forbrænde disse kalorier. Du kunne prøve at cykling, f.eks. Så længe du følge grundlæggende road sikkerhedsregler, en cykel er en fantastisk måde for en 13-årig at komme rundt - det giver dig mere frihed samt at holde dig fit.

Eller hvis du vil prøve noget lidt anderledes, hvorfor så ikke prøve orienteringsløb? Dette er en sport, der kan passe til næsten alle, fordi du har en kort og gå i dit eget tempo, og mens du er ude i skoven eller parken, du vil være så fokuseret på at finde den bedste rute omkring dit kursus, du vil næppe opdage, at du træner. Der er altid hjælp for begyndere på en orienteringsløb mødes, og når du har lært grundlæggende, vil du opdage, at du på 13, vil kunne tage på ganske udfordrende baner.

Hvis du virkelig ikke har lyst til sport, selv-- og mange 13-årige ikke--kan du altid bare danse. Prøv en dans klasse, gå ud med dine venner eller bare sætte på et par af dine yndlingssange og komme i gang. Nogen af disse aktiviteter kan hjælpe dig med at forbrænde ekstra kalorier, og de vil gøre du føler dig bedre og montør, samt distraherende dig fra alle de fødevarer, du ikke har.

Tips & advarsler

  • Når du er 13, er det ekstra hårdt for at undgå den forkerte slags mad. Du elsker pomfritter, pizza og bagværk, og når dine venner er alle på vej til fastfood restaurant, du ønsker ikke at føle sig udenfor. Medmindre du er alvorligt overvægtige, er det okay at have den lejlighedsvise behandle-- men prøv at begrænse disse meget højt kalorieindhold fødevarer til en gang om ugen eller endda en gang om måneden.
  • Hvis du efter en kost fra din læge, du har brug at spore fremskridt med regelmæssig vejer-ins. Følg din læges råd om hvor ofte du vejer dig selv, og forsøge at gøre det på omkring det samme tidspunkt på dagen hver gang. Registrere dine fremskridt, da dette vil hjælpe med at holde dig motiveret.
  • Uanset hvilken øvelse du vælger at bygge ind i dit liv, er det vigtigt at holde gør det. En kort periode af aktivitet hver dag er bedre end en god stor træning efterfulgt af en uge, ser fjernsyn. Så nyd din træning-- og gør det ofte.
  • På 13, mange mennesker bekymre sig om deres vægt og deres angst for nogle selv kan udvikle sig til en spiseforstyrrelse. Hvis du føler, du kan blive påvirket, det er vigtigt ikke at lide i stilhed, og bedste at få passende medicinsk hjælp, så tidligt som muligt. Support er tilgængelig fra Landsforeningen for spiseforstyrrelser.
  • Enhver fysisk aktivitet indebærer en vis grad af risiko, så sørg for at gøre alt, hvad du kan for at bo sikkert under træning. Samt de åbenlyse farer, såsom trafik fare, være opmærksom på sundhedsrisici såsom ekstra pres på dit hjerte. Hvis du er i tvivl, konsultere din læge før du øge din fysiske aktivitet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com