Hvordan man vælger en fod læge

07/13/2012 by admin

Når du har problemer med knyster eller smerter i fødderne, er en fod læge, ellers kendt som en ortopæd, den person, der kan hjælpe dig. At vælge en læge kan sommetider være svært; dog kan at vide hvilke spørgsmål for at spørge hjælpe gøre processen lettere.

Instruktioner

• Diskutere din fodproblemer med din praktiserende læge og få en henvisning til en fod læge fra ham. Mange forsikringsselskaber kræver patienter til at blive henvist til specialister, før de vil betale for behandling. At have en liste af fodterapeuter, at din egen læge anbefaler kan give dig fred i sindet, når du vælger din specialist. Hvis din sundhed udbyder ikke har nogen navne at anbefale, kig på LocalPodiatry hjemmeside at finde udbydere i dit område (Se ressourcer).

• Kalde dit forsikringsselskab og bede om en liste af fodterapeuter, der er omfattet af din plan. Du kan helt sikkert se en fod læge uden for netværket forsikring, men mange mennesker foretrækker at bo i netværk af økonomiske årsager. Du kan finde din beslutning er lettere hvis dit forsikringsselskab ikke dækker nogle af de læger, du overvejer.

• Lave research på slags fod problem, du oplever. Mayo Clinic hjemmeside beskriver mange forskellige årsager til mund smerte og forklarer behandlinger for hver (Se ressourcer). Vær opmærksom på den behandling, der er tilgængelig for din tilstand, så du kan stille spørgsmål, når du ser din fod læge.

• Oprette en liste over spørgsmål at stille potentielle fodterapeuter. Oplysninger, du ønsker at vide er, hvis de konservative ved behandling af mund smerter (såsom icing for plantar fasciitis, for eksempel), eller hvis de foretrækker en radikal tilgang, der omfatter kirurgi. Spørg om medicin du kan være forpligtet til at tage og hvor længe et kursus i behandling er nødvendig.

• Forskning mund læger du overvejer at bruge et værktøj som læge rapporter (Se ressourcer). Lære hvor hver læge gik til medical skole og hvor lang tid hver har været praktiserende. Se områderne, hvor hver specialiseret. Prøv at finde en fod læge, som har betydelig erfaring behandling af dit problem.

• Foretage udnævnelser for en konsultation med flere mund læger. Bringe din liste over spørgsmål, og ud over svarene, er opmærksomme på hvordan opmærksomme hver ortopæd er når du taler med hende. At evaluere effektiviteten af kontorpersonale så godt og hvor hurtigt du kan komme i at se lægen. Alle disse faktorer kan hjælpe dig med at beslutte, hvem du vil overlade din pleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com