Hvad er fordelene ved Provincial Health Care?

08/15/2012 by admin

Hvad er fordelene ved Provincial Health Care?

Provincial sundhedspleje refererer til en sygesikringsordning, der administreres af delstatsregeringen myndigheder. I dette system behøver enkeltpersoner til at afhænge af privat forsikring eller deres egne ressourcer til at opnå sundhedspleje. Men det ikke normalt dækker alle lægeudgifter. Selv om det er ikke uden sin fejl, har provincial health care flere fordele.

Adgang til sundhedspleje for alle

Provincial sundhedspleje pools folks ressourcer for at give lige muligheder til at få sundhedspleje for alle. For eksempel, i Canada gøre folk regelmæssig forudbetalinger mod sundhedspleje forsikring så de ikke behøver at betale for væsentlige medicinske tjenester. Som sådan, selv dem, der mangler penge har råd til sundhedspleje kvalitet i nødsituationer. Fordi de behandlere bill amtsmyndighederne direkte, diskriminerer ikke de deres patienter baseret på alder, helbredstilstand eller finansielle forhold.

Konsekvent levering af Health Care Services

Fordi regeringen sundhedspleje myndigheder styre lægelige ydelser, kan de oprette og håndhæve sundhedspleje standarder for at sikre en ensartet høj kvalitet af service i hele landet. For eksempel, overfører den canadiske sundhedsvæsen myndighed midler til amtsmyndighederne, men knytter betingelser. Hvis provinserne ikke opfylder disse krav, kan den nationale myndighed afslå at udvide midlerne. Dette sikrer, at folk kan få pålidelig sundhedspleje i hver provins i landet.

Adgang til sundhedspleje under rejser

Selv om hver provins styrer sit eget sundhedssystem, betyder det ikke, at provinsen henvender sig kun til dens egne beboere. Den nationale sundhedspleje myndighed kan arrangere systemet, således at personer rejse ud af deres hjem provinser kan få adgang til sundhedspleje i andre provinser. Det betyder, at folk ikke mister dækning kun ved rejser uden for de provinsielle grænser. De kan gå til nogen sundhedspleje udbyder i landet og få den samme sundhedspleje dækning.

Beskæftigelse fleksibilitet

Med provincial sundhedspleje behøver personer ikke at stole på forsikring, som deres arbejdsgivere. Dette giver mulighed for selvstændige og arbejdsløse personer at få sundhedspleje økonomisk. Folk med god forsikring planer fra deres arbejdspladser behøver ikke at bekymre sig om deres lægeudgifter, hvis de mister deres job eller beslutter at forlade deres job for at forfølge andre interesser. Dette reducerer også beskæftigelse forskelsbehandling af ældre mennesker, fordi arbejdsgiverne behøver at bære den sundhedspleje forsikring byrde for deres medarbejdere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com