Hvordan sammenligne individuelle katastrofale sygesikring planer

03/08/2011 by admin

Hvordan sammenligne individuelle katastrofale sygesikring planer

En måde at spare penge på din sundhed forsikringspræmier, og muligvis din skat så godt, er at vælge en høj fradragsberettigede sundhedspleje plan i stedet for en traditionel en. Også kaldet katastrofale sygesikring politikker, er høj fradragsberettigede planer designet til at give dækning i tilfælde af en langvarig sygdom eller alvorlig ulykke. Til gengæld for lavere præmier, overdækket part indvilliger i at betale en høj selvrisiko, ofte så meget som $5000 eller $10.000. Efter dette fradrag er opfyldt, planen spark i og begynder at betale for udgifterne til pleje.

Instruktioner

• Samle så mange af din medicinske regninger og dokumenter, som du kan. Når shopping for en sundhedspleje plan, hjælper det for at vide, din årlige sundhedsudgifter, herunder både din out-of-pocket omkostninger og din nuværende sygesikring betalte beløb.

• Opret en regneark og bruge den til at liste de omkostninger i forbindelse med hver katastrofale sygeforsikring plan. Gøre en kolonne for den årlige præmiesum, fradragsberettiget, copayments og yderligere out-of-pocket omkostninger du er underlagt. Også medtage en kolonne notering den årlige out-of-pocket maksimum for planen. Ifølge kontoret for Personaleledelse er dette den bedste måde at sammenligne de sande omkostninger ved hver plan.

• Spørg hvis planen er HSA støtteberettigede. At vælge en katastrofal sundhedspleje dækning plan, der er HSA støtteberettigede tillader dig at bidrage penge til en sundhed opsparingskonto og fratrække penge fra din indkomstskatter. Ifølge kontoret for Personaleledelse er det til din fordel at bidrage så meget som du kan at HSA, som hver dollar du bidrage kan fratrækkes din skat.

• Tjek forebyggende pleje fordelene ved hver katastrofale sundhedspleje plan. I de fleste tilfælde udgifterne til forebyggende pleje er ikke omfattet af den høje fradragsberettigede, men det er vigtigt at fastlægge hvilke test og procedurer er dækket, og som ikke.

• Kontakt flere agenter, der specialiserer sig i individuelle sundhedspleje planer. Et godt sted at starte er hjemmeside af National Association of Health Underwriters (Se ressource). Indtast dit postnummer for at se en liste over NAHU certificeret agenser i dit område. Sørg for at give repræsentant med din liste over prioriteter, som alles behov er forskellige. Du kan være på udkig efter en lav præmie og være villig til at påtage sig ekstra risiko til gengæld, eller du måske ønsker at begrænse din risiko ved at holde din out-of-pocket omkostninger så lavt som muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com