Sådan bruges druesaft til behandling af udmattelse

03/21/2011 by admin

Sådan bruges druesaft til behandling af udmattelse

Vi ved, at drikke et glas vin om dagen menes at være godt for hjertet, men hvad med et glas af druesaft? Forskning har vist, at druesaft har de samme fordele som dens gærede fætter, vin. Ikke kun kvalificerer druesaft som en af dine portioner af frugt for dagen, men det også kan behandle udmattelse, hjælpe dig har en sundere hjerte og øge din hjernefunktion.

Instruktioner

Øge din energi med druesaft terapi

• Gør dig bekendt med de forskellige årsager til udmattelse. Udmattelse er undertiden forårsaget af specifikke lidelser fibromyalgi, polymyalgia, kronisk træthedssyndrom eller rheumatica. Det kan også være en reaktion på en kompromitteret immun ordning på grund af overdreven stress eller en dårlig kost. Anæmi er en anden almindelig årsag til udmattelse.

• Besøge din læge for at udelukke andre medicinske tilstande som potentielle årsager til din udmattelse. Drikke druesaft er kontraindiceret for nogle betingelser, fordi mængden af sukker, det indeholder kan faktisk øge træthed. Bede ham om at udføre en simpel blodprøve for at afgøre, hvorvidt du kan være anæmiske (har lavt jern niveauer i blodet).

• Styrke dit immunforsvar ved at drikke en 8-ounce glas druesaft dagligt. Ligesom drue vin indeholder saften flavanoids, der fungerer som antioxidanter. Antioxidanter reducerer skadelige frie radikaler, der er biprodukter af kroppens ilt brug. Druesaft kan også øge produktionen af nitrogenoxid i dit system, hjælper med at holde arterierne klar.

• Læse etiketter omhyggeligt og undgå at købe et produkt, der er annonceret til at være en "juice cocktail" eller en, der indeholder en lille procentdel af reel frugtjuice. For at modtage maksimalt udbytte fra druesaft terapi, skal du vælge et mærke, der indeholder 100-procent frugtsaft. Ellers vil fordelene modvirkes af træthed af sukker nedbrud.

• Brug kun hvid eller lys druesaft til behandling af anæmi-relaterede udmattelse. Selvom dark Concord grape juice har vist sig at have den mest virkning til at øge energi, kan det også sænke jern niveauer i blodet. Lys-farvede druesaft, på den anden side har den modsatte virkning, tilføje jern til blodet af dem, der har brug for det.

• Genopbygge væsker og bekæmpe muskeltræthed efter et træningspas ved at drikke en forfriskende druesaft spritzer. Drik, fremstillet ved at blande druesaft med seltzer eller tonic vand, er lys og tørst dæmper. Det er også lavere kalorier end et helt glas af druesaft.

Tips & advarsler

  • Fordi druesaft indeholder høje niveauer af sukker, ikke bruge det som en erstatning for vand. Du bør i stedet overveje at bruge det som en godbid eller træde i stedet for sodavand og andre flavored drinks.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com