Tegn & symptomerne på halsen allergi

06/25/2011 by admin

Allergi har forskellige virkninger på forskellige mennesker. Nogle mennesker oplever tilstoppet næse, andre har våde øjne og stadig andre lider af irritation og betændelse i halsen. En allergisk reaktion finder sted, når en persons immunsystem genkender et bestemt stof som et potentielt skadelige ubuden gæst. Kroppen bekæmper de fremmede stoffer ved at producere histaminer, der forårsager negative reaktioner i hele kroppen, såsom irritation i halsen.

Årsager

Hals allergisymptomer skyldes typisk mad og luftbårne partikel allergi. Hals allergi er fælles for folk der er allergisk over for mejeriprodukter og pollen.

Symptomer

De mest almindelige symptomer på en hals allergi er en halsbetændelse, krads i halsen og overdreven slim i halsen. Nogle mennesker kan opleve nældefeber eller udslæt i i halsen.

Forebyggelse

For at forhindre halsen allergier, bør en person identificere hvad stoffer forårsage allergi og undgå dem. Hvis en allergi er luftbårne, kan ved hjælp af en luftrensning system i hjemmet hjælpe.

Behandling

De mest almindelige behandling for tegn og symptomer på hals allergi er at tage en over-the-counter antihistamin, som blokerer kroppen i at producere histamin. De mest almindelige stof anvendes er diphenhydramin eller Benadryl.

Komplikationer

Hvis halsen allergier ikke er behandlet ordentligt, kan de føre til en infektion i hals, bryst og hoved. Eventuelle infektioner skal behandles med receptpligtige antibiotika.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com