Foods, der hjælper fremskynde stofskifte

05/13/2010 by admin

Dit stofskifte er den hastighed, hvormed din krop kører. Som vi alder vores stofskifte har tendens til at få træg og bremse. Med denne langsommere stofskifte kommer et fald i den måde, vi brænder vores kalorier, hvilket kan føre til fedme. Din metaboliske sats kan falde til en minimal 25 procent i de senere år af livet. Fedme er meget usundt, derfor vi skal spise den rigtige mad, der vil hjælpe vores stofskifte brænde med optimale hastigheder at undgå dårligt helbred. Med disse fødevarer og motion, kan vi bidrage til at blive slank og trim.

Grøn te

Der har været en stor del af opmuntrende nyheder om grøn te og dens fordele i avisen og i de seneste undersøgelser. Det er blevet bemærket, at grøn te hjælper med at reducere kræftrisikoen og aids i vægttab. Med sin koffein styrke din puls er steget, hvilket resulterer i mere brændte kalorier på grund af højere stofskifte.

Æg

Kendt for at være en top-notch metabolisme booster, indeholder æg en høj procentdel af protein, op til 24 gram. Disse kan koges og opbevares i køleskab til morgenmad eller en hurtig snack, når du er presset for tid.

Tyrkiet

Tyrkiet er en metabolisme booster, der er fantastisk for dem, der ser deres kost. Tyrkiet er et magert kød, en god proteinkilde for nogen ser hans vægt. Fordi protein er vanskeligere at behandle i din krop, har det til at arbejde hårdere. Dette vil få din krop til at fremskynde dit stofskifte.

Laks

Laks menes at have kræft risikoreducerende værdi på grund af sin omega 3. Laks ændrer et hormon niveau i din krop, kendt som leptin. Dette hormon bestemmer, hvordan dit stofskifte vil behandle fødevarer, enten som fedt eller brændte kalorier.

Æbler

Fibre i æbler er en vidunderlig ingrediens, der giver os med en følelse af fylde og et fald i sult. Det indeholder også fructose, der forårsager den metaboliske sats til at fremskynde.

Vand

Laboratorie-forskning i Tyskland har fundet metabolisme øger på op til 24 procent i dem at drikke koldt vand. Vand fylder dig og undertrykker appetitten, så du spiser mindre. Det skyller kroppen af toksiner og kropslig affald. Overraskende, hjælper det dig til at føle sig mindre oppustet så godt.

Bær

Bær er fyldt med vitaminer og antioxidanter, som er gavnlige i at minimere kræftrisikoen. For at indstille dit stofskifte ved en højere hastighed og forbrænde fedt, du har brug for en tilstrækkelig mængde af c-vitamin. Denne frugt giver godt mere end.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com