Sådan nys uden at sprede bakterier

02/18/2011 by admin

Sådan nys uden at sprede bakterier

Nys er en sikker måde at sprede bakterier hurtigt. En tilsyneladende harmløs nys sender bakterier flyver gennem luften. Selvom du ikke kan se dem, er de lanceret, hvor alle kan indånde dem. Det er godt at dække din mund, når du NYSE eller hoste, men der er et par måder at gøre det, der vil være mindre tilbøjelige til at sprede bakterier fra dig til en anden. Det er en god ting at lære børn, også.

Instruktioner

• Hvis du føler et nys kommer, får klar. Ved hjælp af din hånd er bedre end at lade det gå ud i luften, men ikke den bedste måde at holde fra at sprede din bakterier. Når NYSE eller hoste er på hånden, hvad så? Chancer er, ikke kan du være i nærheden af et badeværelse, hvis du er ude i offentligheden, således at du kan vaske dine hænder. Så du ender med at røre ved overflader af ting, som andre mennesker vil så komme og touch, eller du kan røre en anden person direkte. Enten måde, du netop passeret langs hvad du omhyggeligt har forsøgt at dække op med din hånd. Børn er berygtet for at røre ved alt, så Forestil dig hvor let de spredes eller modtage bakterier, når de er omkring hinanden.

• Brug din skulder i stedet når du nødt til at NYSE eller hoste. Bøj din skulder og slå dit ansigt mod skulderen at NYSE, dækker din mund helt men ikke blokerer luften strømmer ud helt. Hvis du blokerer et nys eller holde din næse, kan du beskadige dine ører. Der må være nogle måde for nys at frigive sig selv. Når du NYSE eller hoste din egen skulder, er du langt mindre tilbøjelige til at være at røre ved noget og sprede dine bakterier.

• Prøv skurk i albuen som en alternativ måde at NYSE eller hoste. Løft din arm mod dit ansigt og NYSE eller hoste ind i den bøjet skurk i albuen. Der er en fordel til nogen af disse teknikker, de kan gøres, når dine arme kan være fyldt med noget andet og du kan ikke slippe det at pludselig dække en NYSE eller hoste.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com