Urter til knæsmerter

02/22/2011 by admin

Urter til knæsmerter

Der er mange årsager til knæsmerter. Hele vores liv bærer vores knæ vægten af vores krop. Knæ kan derfor tilbøjelig til at skade og sygdom. Alder, skade og sygdom kan alle forårsage og bidrage til midlertidig eller kronisk knæsmerter. Heldigvis er der flere urter, der kan tages internt og/eller anvendt eksternt til at give lindring for knæ og ledsmerter.

Aloe Vera

Aloe vera planter indeholder et enzym kaldet bradykininase, der hjælper med at reducere hævelse i knæet forårsaget af skade og væskeophobning. Det er også menes at hjælpe med at lindre smerter. Bruge gel til at gøre en tinktur, der kan føjes til liniments og anvendes til det ramte område i knæet.

Kålblade

Selvom en velsmagende grøntsager, kålblade også har køling effekter og tjene som en lille anti-inflammatorisk for varmt, betændt knæ. Brug hele blade af kål, fjerner de midterste rib, hvis dens for tyk til at tillade blad at være bøjelig. Blanch antallet blade du skal ombryde området og simpelthen wrap dem omkring knæet. Dække blade med plastic wrap til at holde på plads og lad natten. Ikke wrap så tæt at det skærer ud omløb. Hvis knæet er hævet, Gentag ovenstående procedure hver 4 timer eller indtil hævelsen aftager.

Kulsukker (Symphytum Officinale)

Der er beviser at kulsukker kan tjene som en lokal anti-inflammatorisk. Kulsukker indeholder de sammensatte allantoin, der fremmer nye cellevækst i hud, knogler, brusk og bindevæv, som findes i og omkring knæet. Anvendes den mosede rod i en komprimere eller anvende Isposer og derefter en bandage gennemblødt i kulsukker te. Begrænse intern brug af kulsukker, som der er uenighed om dets giftighed.

Almindelig Mjødurt (Filipendula ulmaria)

Meadowsweet er en god kilde af salicin (et sammensat findes i willow bark og aspirin), en smertestillende og anti-inflammatorisk. Når du har smerter i knæet, gøre kulsukker te med 1 til 2 tsk af blomster. Drikke op til tre kopper om dagen til at lindre smerter.

Morgenfrue (Calendula Officinalis)

Morgenfrue er også en anti-inflammatorisk, der kan tages internt eller bruges til at lave en komprimere for ekstern applikation. Indgyde en håndfuld af blomster i en pint af varmt vand i 15 minutter. Drik en halv kop te hver 2 timer. Eksternt, kan du nyde en komprimere i te og anvende til knæene.

Andre nyttige foranstaltninger

Skiftevis varme og kolde pakninger til knæet hjælper for at bevæge blodet gennem området, stimulere blodgennemstrømningen og reducerer hævelse.Tage varme bade med Epsom salte med æteriske olier af rosmarin og timian at stimulere cirkulation.Tage vitamin C og fiskeolier at reparere skadet væv.

Advarsel

Det er vigtigt, at en sundhedsperson evaluere vedholdende og kroniske knæsmerter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com