Fødevarer, der indeholder Rutin

05/05/2010 by admin

Fødevarer, der indeholder Rutin

Rutin er en naturligt forekommende antioxidant, der også har anti-inflammatoriske egenskaber. Findes i mange fødevarer, rutin beskytter af blodkar sundhed og hjælper med at forbedre omsætning og generelt hjerte-kar-sundhed. På grund af sin beskyttende virkning på blodkarrene, rutin er også en behandling for hæmorider, åreknuder og huden blå mærker--alle lidelser, der involverer en svag eller skadet kapillærer eller vener.

Boghvede

Ifølge Flora helbred, har forskere fra US Department of Agriculture arbejdet med boghvede i deres undersøgelser af rutin i over 60 år. Boghvede er en økonomisk kilde til rutin, med høje koncentrationer af den fytokemiske i et billigt tilgængelig råvare. U.S.D.A. forskere har brugt boghvede for at observere rutin's virkninger på fartøj sundhed såvel som i fremstillingsprocessen for at isolere det. Avlere har opdaget, at selektiv avl kan resultere i sorter af boghvede, der er meget høj i rutin.

Citrusfrugter

Appelsiner, grapefrugter, citroner og limefrugter er alle gode kilder til rutin. Kødet af disse frugter og rinds indeholder rutin. U.S.D.A. forskere konstateret, at rutin er normalt findes i fødevarer, der indeholder vitamin C. tilfældigvis, rutin hjælper aktivere C-vitamin i kroppen og også hjælper kroppen med at behandle vitamin. Naturlægemidler referencewebsteder Flora sundhed anbefaler at spise citrusfrugter snarere end pressede juice for at maksimere rutin indtag, fordi juice mister meget af rutin under behandlingen.

Bær

Morbær og tranebær er fremragende kilder til rutin, ligesom brombær, kirsebær og abrikoser. Urte eksperter anbefaler at spise de hele bær i stedet for juice for at få så meget rutin som muligt, men de gør det muligt at i nogle tilfælde, såsom tranebær, friske eller flaske frugtsaft er stadig gode kilder til rutin. Ser for frugtsaft, der er for det meste Tranebærsaft eller tranebær koncentrat.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com