Sådan bruges ingefær til at rense indersiden af kroppen

02/18/2011 by admin

Sådan bruges ingefær til at rense indersiden af kroppen

Healere i Asien og Indien har brugt ingefær til behandling af medicinske problemer i tusinder af år, ifølge University of Maryland Medical Center. Flygtige olier er kendt for at støtte i fordøjelsen og behandle kvalme og opkastning. Folk over hele verden tror ingefær kan hjælpe med at behandle hjertesygdomme, gigt og hovedpine. Laboratorie undersøgelser viser ingefær kan være et nyttigt anticancer agent, og kan hjælpe med at sænke kolesterol. Nogle mennesker bruger det som en del af en afgiftende rutine at rense kroppen og skylle ud toksiner. For at undgå udløser en allergisk reaktion, starte ud med små mængder og gradvist opbygge din tolerance til ingefær.

Instruktioner

Ingefær te

• Bring 2 kopper vand i kog i en mellemstor gryde på komfuret. Riv 1 til 2 Tbsp. frisk ingefær og tilføje til det kogende vand.

• Reducer varmen til medium og lad det simre ingefær vandet i omkring fire minutter. Læg låg på gryden til at holde vandet fordamper.

• Placere nogen form for tepose i vandet, erstatte låget, lad det stejle i fem minutter, derefter fjerne tepose. Tilsæt honning efter smag, hvis det ønskes. Drikke denne te hver dag, som et organ rense.

Afgiftende ingefær bad

• Fylde et badekar med de hotteste vand du kan stå. Tilsæt 1 kop Epsom salt og 1/8 kop friskrevet ingefær eller ingefær i pulverform.

• Børste hele din hud med en vegetabilsk børste før ind i badekarret. Børst hud mod hjertet. Hud børstning aids i at frigive giftstoffer gennem kroppen.

• Få i badekarret og lægges i blød i 30 minutter. Børste din hud i en cirkulær bevægelse med vegetabilske penslen, som du iblødsætning i badekarret. Drik vand, mens du er i karbad, fordi ingefær kan gøre dig sved.

• Tør din krop med et rent håndklæde, gnide huden kraftigt mens du er goldning. Gnid det indtil huden bliver meget rød. Gælde ikke nogen lotion, cremer eller pulver.

• Pak dig selv op i et stort håndklæde eller kåbe og gå i seng. Du vil sandsynligvis sved om natten og måtte finde, at du skal skifte til en anden håndklæde eller kåbe. Som du svedeture, rødmen din krop urenheder gennem porerne i huden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com