Sikreste FDA godkendt recept briller

04/10/2011 by admin

Sikreste FDA godkendt recept briller

FDA kræver, at alle recept, UV-beskyttet brilleglas og rammer sælges i USA er sikkerheden testet for slagfasthed. Non-recept briller som solbriller og sikkerhedsbriller er undtaget fra dette krav, og producenterne af disse former for briller kan ikke hævde deres produkter er FDA godkendt. Polycarbonat, glas og plast recept linser kan modtage den FDA godkendelse af sikkerhed, forudsat at de passerer agenturets indflydelse resistens test.

Polycarbonat linser

Letvægts og brudsikkert, polycarbonat linser bly liste af FDA godkendte recept briller. Anvendes i rumfærgen og rumfartsteknologi, er polycarbonat en thermoplastic til briller gennem sprøjtestøbning. På grund af sin modstand mod slag, blevet polycarbonat materiale valg for børns briller og recept sport briller.

Glasset laminat linser

Selv om traditionelle glas-only objektiver kan være let knust og ikke opfylder FDA'S standard for slagfasthed, kan glasset laminat linser passere agenturets benchmark. Glasset laminat linser har en termoplastisk belægning, som binder sig til linsen, reducerer sandsynligheden for brud. Mens ikke så sikkert som polycarbonat, laminat glaslinser tilbyde større slagfasthed end unlaminated glas og kan være FDA-godkendt til generelle recept.

Lygteglas af plast

FDAS retningslinjer om regulering af briller påpege, at selv om plast linser ikke er automatisk slagfast simpelthen fordi de er lavet af plastik, disse objektiver kan passere virkningen afprøvning. Kvaliteten og styrken af plastmaterialer er stærkt varierende, og god kvalitet plast linser kan gøres slagfast opfylder FDA standarder. Velrenommerede monokel forhandlere cite FDA-godkendelse i sikkerhed krav om disse og andre recept linser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com