Sådan finder du historien om min tandlæge

05/15/2010 by admin

Som patient har du ret til at vide om eventuelle tidligere overtrædelser mod din tandlæge og om han er i drift under en gyldig licens. Af samme grund, har du også ret til at kende denne information om klinikassistent og tandplejer. At finde af om din tandlæge kræver at lokalisere din stat Dental Licensing Board, som vil variere fra stat til stat, selv om proceduren er normalt lignende.

Instruktioner

• Find din stat Dental Licensing bestyrelse (Se ressourcer afsnit i denne artikel en liste).

• Check database til din tandlæge eller tandplejer. Hjemmesiden skal give en liste over hver tandlæge med en licens i din tilstand, selv om nogle stater (som New York) kan henvise dig til staten Department of Education. Mange stater også liste over hvor tandlæger og Tandplejere deltog skole og hvor længe de har været i praksis.

• Ring stat Dental Licensing bestyrelsen for din tilstand og bede, hvis eventuelle disciplinære foranstaltninger har været truffet mod din tandlæge. Afhængigt af tilstanden skal du sende en skriftlig anmodning, mens nogle stater tilbyde oplysningerne over telefonen. Uanset hvad, vil oplysninger blive udstedt til dig efter du har anmodet om det. Nogle stater vil opkræve dig en nominel gebyr på mindre end $1 pr side pr. ønskede oplysninger.

• Spørg til hotline for dental klager eller finde det på statens hjemmeside. Holde det i tilfælde af at jer savn hen til indgive en klage mod en tandlæge eller tandplejer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com