Hvordan man naturligt rolig Perimenopause symptomer

02/28/2011 by admin

Perimenopause er tidspunktet for overgang mellem at have regelmæssig menstruationscyklus og total ophør af menstruationscyklus. Dette kan vare op til et årti og kan omfatte symptomer såsom uregelmæssig menstruation, søvnløshed, tørhed i skeden, hedeture, depression, humørsvingninger, fald i sexlyst, ømhed i brysterne, hyppig vandladning og træthed. Selv om der er konventionelle behandlinger, såsom østrogen kan substitutionsterapi, vælge naturmedicin være en langt bedre løsning, fordi de har ringe eller ingen risiko for farlige bivirkninger. Undertiden, kan at gøre et par subtile ændringer i din kost og livsstil, samt tilføjelse af visse urter og kosttilskud, foretage en anselig forbedring i din perimenopausale symptomer og bidrage til kvaliteten af din overordnede sundhed.

Instruktioner

• Tage natlysolie olie kapsler. Evening primrose olie kommer fra en nordamerikansk Biennalen og har været kendt for at hjælpe lette bryst-ømhed og smerter. Det bør ikke anvendes, hvis du er gravid, ammer eller er blevet diagnosticeret med Mani eller skizofreni.

• Overveje at bruge damiana kosttilskud, som kommer fra en Central American busk med aromatiske, gule blomster. Denne urt har længe været brugt til at hjælpe med at bekæmpe en lav libido. Tale med din læge før du tager damiana, hvis du har problemer med leveren, lider af diabetes, er gravid eller er på en receptpligtig medicin. Ammende kvinder bør ikke tage damiana. Kontroller, at du bruger en lang-seriøs, velrenommeret mærke af damiana at undgå skadelige tilføjet ingredienser. Tage som anvist af det enkelte produkt du bruger.

• Drik en kop baldrian rod te ved sengetid til støtte i falder i søvn, når det er nødvendigt. Baldrian kommer fra en flerårig plante findes i dele af Asien, Europa og Sydafrika. Urten har været almindeligt anvendt til behandling af søvnløshed og nervøsitet. Det har en beroligende virkning. Baldrian bør ikke tages sammen med urten kalot, som i kombination kan have en negativ virkning på leveren. Du bør undgå at tage Baldrian, hvis du er på anti-angst medicin, og baldrian bør kun bruges til en kort sigt, når opleve anfald af søvnløshed.

• Tage dong quai kosttilskud til vaginal tørhed og uregelmæssige menstruationer. DONG quai kommer fra en flerårig plante, almindeligt dyrket i områder af Asien og har været brugt til kvindelige klager i århundreder. Når du tager dong quai, forsigtig, når du bliver udsat for sollys. Også, du bør ikke tage denne urt, hvis du er gravid, amning, på receptpligtig medicin warfarin eller tage naturlægemidler blodfortyndende medicin såsom ingefær, gurkemeje, hvidløg, Matrem eller ginkgo biloba.

• Ændre din kost til at omfatte flere rå fødevarer og begrænse kød og mejeriprodukter produkter, som kan bidrage til hot blinker. Nogle almindelige eksempler på rå fødevarer er friske grøntsager, frisk frugt, rå honning, oliven, friske spirer, frø og nødder.

• Få regelmæssig motion, der vil bidrage til at mindske mange af dine perimenopausale symptomer. Eksempler på øvelser du kan gøre er gå, svømning, vand-aerobic og styrketræning øvelser. Du kan også prøve tai chi og yoga, ikke kun for deres fysiske fordele, men også til lethed depression og stress.

Tips & advarsler

  • Altid kontakte din læge før du tager nogen alternativ afhjælpe. Sørg for, at du bruger kosttilskud fra velrenommerede virksomheder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com