Hvad sker der, hvis du drikker kun vand i en uge?

04/15/2010 by admin

Hvad sker der, hvis du drikker kun vand i en uge?

Tidlige 20th-century sundhed og fitness guru Bernarr Macfadden Kroniker hans syv-dag, vand-kun fast i sin bog "Fasting, hydropatianalyse og øvelse." Macfadden, et svagt barn og teenager, slået til lyd for korte perioder af fastende især for at hjælpe kroppen i at overvinde sygdom. De syv dag hurtig, hans længste til dette punkt, tillægges nogle overraskende fysiske og mentale boons.

Styrke variationer

I modsætning til de fleste fasters bodybuilder Macfadden udøves ihærdigt under hans hurtige, gå 10 miles hver morgen. Den første mile eller to ville være svært, så han ville få sin styrke og fuldføre afstand uden problemer. I slutningen af syv dagene, han prøvet sig med vægtstænger af forskellige vægte og konkluderede, at hans styrke var lig med eller større end når ikke fastende.

Vægttab

Macfaddens vægttab blev fordoblet, han vurderer, af mængden af fysisk anstrengelse han påtog sig under hans hurtigt. Den første dag han mistede fem pounds, de anden dag to pounds og en anden otte pounds over resten af ugen. Hans samlede optræden blev mere hærget eller mindre fulde i løbet af denne tid.

Søvnløshed

Macfadden havde undertiden svært ved at falde i søvn i løbet af hurtigt på grund af hans stærke sult kvaler. Drikke glas koldt vand hjalp ham til at dulme maven og falder i søvn.

Mental klarhed

Mens Macfadden oplevet nogle træghed i de første par dage af hans hurtige, hans sind var usædvanligt klare og han var i stand til at koncentrere sig om sit arbejde med en mindre indsats end nødvendigt ved at spise regelmæssigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com