Symptomer på Frontal lukkede hovedskader

03/03/2011 by admin

Symptomer på Frontal lukkede hovedskader

En skade i hovedet på forsiden af hovedet, der ikke trænger igennem kraniet kan forårsage en række problemer. I mange tilfælde overføres indvirkning energi til hjernen og forårsage hjerneskade. En frontal skade i hovedet er tilbøjelige til at forårsage skade på frontallappen, som kan udløse en række symptomer.

Kognition problemer

En frontale lukket hovedlæsion kan forårsage problemer med kognition. En kognitiv symptom kan være et tab af fleksibilitet i tænkning og argumentation. En anden kan være tilstedeværelsen af en enkelt, vedvarende tanke. Vanskeligheder ved at fokusere på en enkelt opgave og vanskeligheder med problemløsning er andre symptomer på en eventuel skade på frontallappen.

Sprogproblemer

En anden mulig indikation af en skade på frontallappen er svært med sproget. I nogle tilfælde reduceres hæmninger i sprog og aktioner mod fremmede. Nogle mennesker rapport svært ved at udtrykke tanker og følelser ved hjælp af sproget. En anden mulig symptom er en mangel på spontan interaktioner med andre mennesker.

Sociale problemer

Sproglige problemer bidrage ofte til ændringer i sociale adfærd. Ud over sproglige problemer, nogle mennesker med frontal lobe skader rapport humørsvingninger, ændringer i personlighed og generaliserede ændringer i sociale adfærd. Disse ændringer kan forårsage problemer med langsigtede relationer og kan gøre danner nye relationer vanskeligere.

Bevægelsesproblemer

Frontallappen skader udløst af frontal lukkede hovedskader kan nogle gange give bevægelsesproblemer. I nogle tilfælde gør simpel lammelse flytning af forskellige kropsdele vanskeligt eller umuligt. I nogle tilfælde er koordinering af forskellige muskelgrupper vanskeligere, hvilket gør komplekse fysiske opgaver mere vanskeligt.

Behandling

Hvis symptomerne bliver forårsaget af en hævelse af frontallappen, kan operation være påkrævet at lette presset og minimere skader. Når hjernen skaden er opstået, kan behandling omfatte medicin, rådgivning og forsøg på at uddanne andre dele af hjernen til at overtage funktioner normalt udføres i det beskadigede område. I milde tilfælde af frontale lukket hovedlæsion, dette opstår naturligt, og symptomerne kan i sidste ende aftager.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com