Candida Albican sygdom

06/01/2011 by admin

Candida albicans er gæren, der er den mest almindelige årsag til gær infektioner. Denne arter af gær almindeligvis vokser på menneskers hud og er kun anses for at være en infektion, når det forårsager symptomer.

Betingelser

Candida albicans favoriserer et varmt og fugtigt miljø. Ud over den generelle vejr, kan gær infektioner være forårsaget af stramme undertøj og dårlig hygiejne.

Antibiotika

En overvækst af Candida albicans kan forekomme når antibiotika dræber de bakterier, der konkurrerer med gær. Dette kan også forekomme med medikamenter, der undertrykker immunsystemet som kortikosteroider.

Symptomer

Gær infektioner i huden vises normalt som en lyse rødt udslæt. Vaginal gær infektioner producere almindeligt hvidt hytteost-lignende decharge sammen med brændende og kløe.

Diagnose

Gær infektioner er typisk diagnosticeres ved besigtigelse af de karakteristiske udslæt. Candida albicans kan også let identificeres fra en kulturperler vævsprøve hvis det er nødvendigt at stille en diagnose.

Behandling

Gær infektioner fra Candida albicans er normalt behandles med svampedræbende stoffer såsom miconazol (Monistat). En fælles terapi består af to programmer om dagen i syv til ti dage.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com