Sådan spiser intuitivt

01/14/2011 by admin

Sådan spiser intuitivt

Er du besat med mad? Er taber eller vinder vægt altid et problem? Glem fad kostvaner - nøglen til at tage det ud og holde det ud spiser intuitivt. Dette indebærer, at ændre den måde du tænker på mad. Følg disse retningslinjer, og begynde at spise for at leve i stedet lever at spise.

Instruktioner

• Vent indtil du er sultne at spise. Dette betyder fysiske sult, ikke følelsesmæssig sult. Spørg dig selv, der ser godt ud fordi jeg har brug for mere brændstof? Eller vil jeg have det til at lindre stress, vrede eller kedsomhed? Du skal lære at genkende de fysiske fornemmelser af sult, således at du kan spise før du sulter. Vurder din sult fra 1 til 10, med 10 bliver udhungrede, og forsøge at finde næring, når du er på en 5 eller 6. Venter for lang tid vil føre til dårlig mad valg og overspisning.

• Sig farvel til holder øje med hver mundfuld, der kommer ind i din mund og spise, hvad du ønsker. Stop undersøge alle fødevareetiketter til endeløse mængder af tid, så piskning dig selv til at spise noget, der er dårlige for dig (dvs., chokolade kage, is, kyllingevinger). At vælge en fødevare, der er lavt fedtindhold, kan lavt carb, højt proteinindhold eller rig på antioxidanter faktisk føre til følelser af afsavn. Ved at ophæve forbuddet mod forbudte fødevarer, vil du lære at spise kun hvad du vil, i stedet for gorge som om det er den sidste nadver. Evelyn Tribole, en ekspert og forfatter i feltet, der skrev i 2009 artikel, "Intuitiv spise: kan du være sund og spise noget?," mener du kan gøre netop dette. Hun citerer en Brigham Young University forskningsundersøgelse fra 2006, der viser intuitiv spisere har både bedre følelsesmæssig og fysisk sundhed, som de lærer at sætte pris på en bredere vifte af valg af fødevarer.

• Stoppe med at spise når du er fysisk tilfreds. Er du vant til at spise indtil din mave gør ondt? Eller værre endnu, har du brug for at knappe dine bukser efter et stort måltid? Hvis det er tilfældet, spiser du mere end det er nødvendigt at fastholde dig. Spis langsomt, og standse fra tid til anden i hele dit måltid at tjekke ind på dit niveau af fylde. Stoppe med at spise hvis du ikke længere nyder det eller dine følelser af sult er ikke længere til stede.

• Ikke plads ud, mens du spiser. Har du nogensinde begyndte at spise popcorn i begyndelsen af en film, og før du ved af det, der skete, fingrene rammer bunden af spanden? Dette er fordi du adskille eller tune ud af nuet samtidig med at spise. Som et resultat, du glip af din krops signaler at fysiske sult er blevet opfyldt.

• Hvis du falder af vognen, ikke spilder tid slå dig selv op. Dette er en livsstilsændring, og ifølge Evelyn Tribole, kræver praksis at få ret. Der vil være tidspunkter, du lader dig få alt for sulten og spise for meget som følge. Eller stress får bedst for dig og du overindulge i flere chokolade chip cookies. Succes ligger i at genoptage intuitiv spise i stedet for at bruge slip som en undskyldning for at binge nogle mere.

Tips & advarsler

  • Være tålmodig med dig selv og ikke give. Rom blev ikke bygget på én dag og er heller ikke din nye forhold til mad. Søger sundere måder at styre din stress (dvs., motion, tale om det, tage et varmt bad) i stedet for at spise. Opgive faste forestillinger om, hvad du "bør" vejer og holde op med at sammenligne dig med andre. En sund vægt er baseret på en række faktorer, herunder højde, frame størrelse og krop sammensætning.
  • Hvis du er på en speciel diæt eller har en kronisk sygdom såsom hypoglykæmi (lavt blodsukker), diskutere diabetes eller forhøjet blodtryk, ændringer i din kost med din sundhedspleje udbyder på forhånd.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com