Hvordan at slippe af karsprængninger med kokosolie

01/09/2011 by admin

År af stående og siddende for udvidede timer, forkert kropsholdning og krydse dine ben kan forårsage karsprængninger på benene. Karsprængninger er normalt forårsaget af dårlig cirkulation, og er vanskelige at fjerne eller skjule; Det forekommer ofte den eneste løsning er at skjule dine ben eller have kirurgi til at fjerne grimme venerne. Masserer kokosolie i det berørte område kan hjælpe med at mindske mørke spider vener på en naturlig måde, uden skrappe kemikalier eller kirurgi.

Instruktioner

• Rens området hvor du har karsprængninger med varmt vand, ved hjælp af en svamp. Pat området tørt med et rent håndklæde.

• Varm kokosolie til en behagelig temperatur, omkring 76 grader Fahrenheit. Den nemmeste måde at gøre dette er ved at nedsænke flaske af massageolie i en gryde med varmt vand, indtil flasken føles varm at røre ved. Varme vandet i mikroovnen eller i en lille gryde på komfuret; Tag det fra varmen og derefter tilføje flaske af kokosolie.

• Forsigtigt massere varm kokosolie ind i huden i fem til femten minutter, mindst to gange hver dag. Begynde med en pøl af olie i hånden på størrelse med kvart; tilføje flere hvis nødvendigt. Der bør ikke være nogen friktion, når masserer.

Tips & advarsler

  • At foretage ændringer i din kost, herunder at tage kosttilskud kan også hjælpe mindske karsprængninger. Tilsæt 3 ½ tbsp. af kokosolie og 16 ounce af kokos vand til din daglige kost og øge mængden af fiber du spiser. Andre anbefalede kosttilskud omfatter en daglig regime af 1000 mg C-vitamin, 100 mg af grape seed extract, 500 mg magnesium og tre cayenne peber kapsler.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com