Hvordan man gør en støtteberettigelse kontrol for Medicare

04/28/2010 by admin

Administreres af Centers for Medicare & Medicaid Services, giver Medicare sygeforsikring for personer over en alder af 65 år, personer med handicap og personer med permanent nyresvigt. Social sikring bestemmer status som arbejdsberettigede og ofte forbereder oplysninger til de nærmer sig pensionsalderen skal underrette dem om deres forestående berettigelsen til Medicare. Mens nogle vil modtage forhåndsanmeldes, kan dem, der ikke modtager forhåndsanmeldes eller opleve en kvalificerende event til enhver tid kontrollere status som arbejdsberettigede.

Instruktioner

• Besøg Medicare.gov for at få adgang til værktøjet Medicare støtteberettigelse. Besvare spørgsmål i forbindelse med din alder, civilstand og statsborgerskab. Skriv svar på andre spørgsmål, der måtte opstå, som værktøjet støtteberettigelse vil give specifikke spørgsmål baseret på dine individuelle svar. Indsende dine oplysninger og læse over de detaljerede oplysninger, som værktøjet støtteberettigelse i forbindelse med tilmelding og støtteberettigelse.

• Kalde Social Security Administration på 1-800-772-1213 for detaljerede oplysninger om Medicare støtteberettigelse og tilmelding. Give dem alle nødvendige oplysninger til at hjælpe dem med at træffe en afgørelse, der er relateret til din berettigelse til Medicare.

• Besøg dit lokale socialsikringskontor for at få yderligere hjælp. Tjek hjemmesiden for Social Security Administration og finde dit lokale socialsikringskontor. Besøge dem personligt for at få hjælp med støtteberettigelse og tilmelding spørgsmål og problemer. Tage dokumentation, såsom fotolegitimation, sygesikringsbevis og dåbsattest for bevis på alder og statsborgerskab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com