Hvordan du kan genbruge plast sikkert

05/06/2011 by admin

Hvordan du kan genbruge plast sikkert

Der er syv kategorier af plast. Mest plastik elementer bør have kategorinummer stemplet på dem. Nummeret udskrives som regel i en trekant lavet af pile. Hver by eller byen har sin egen genanvendelse politikker, så kontakt din lokale affald og genbrug afdeling og din lokale genbrug center for at finde ud af detaljerne. Med en lille smule indsats, bør du kunne sikkert genanvende de fleste varer. Ifølge "Jorden 911," har 80 procent af amerikanerne adgang til en plast genbrug program.

Instruktioner

• Tage plast, der er mærket #1--vand eller sodavand flasker eller jordnøddesmør eller salatdressing containere-- og skylle indersiden og uden for alle flasker at få slippe af ethvert reststof fra mad eller klæbrig drinks. Fjerne alle flaske hætter. Du behøver ikke at fjerne flaskeetiketter. Knuse flasker med din mund hvis det er muligt at gøre dem mindre. Placere disse flasker i din genanvendelse bin og sætte bin på gadehjørnet på dit nabolag udpegede genanvendelse dag.

• Tilføje enhver plast mærket #2 til din personlige genanvendelse bin. Emner i denne kategori omfatter mælk kander og nogle former for vand og drikke flasker. De fleste #2 plast kan sættes i den curbside bin, men plast poser som venlige købmandsforretninger brug ikke. Mange købmandsbutikker har placeringer til genanvendelse af disse poser, så bringe dem med dig til butikken og deponere dem i de placeringer, der leveres.

• Tage alle plast varer mærket med en #3 til din lokale genbrugsstation (fordi mange områder ikke tillade disse elementer til at blive sat i den curbside bin). Varer, der indgår i denne kategori er vinyler og PVC slanger samt visse flasker, som dem, der indeholder shampoo eller rengøring væsker.

• Tilføj varer mærket med en #4 til din bunke skal tages til genbrugsstationen. Kategori #4 plast er fundet i emballage til fødevarer, ligesom tasker, der holder råvarer eller brød. Tasker, renserier bruger muligvis også i denne kategori. Selvom disse tasker synes ens til den slags, der gemmer give, de faktisk nødt til at blive genanvendt forskelligt.

• Tage alle plast fra kategori #5--som omfatter elektroniske elementer som printere, mobiltelefoner eller computermus--til genbrugsstationen. Ikke alle centre kan acceptere disse typer materialer; men hvis dit lokale center ikke, kontakt fabrikanten, der gjorde elementerne til at se om de har en take-back program. Du kan muligvis sende varerne tilbage til dem for korrekt genvinding.

• Få kreative på kategori #6 plast, som er polystyren emner som Styrofoam eller pakning peanuts. Mest genbrugspladser vil ikke acceptere disse materialer. Jorden 911 hjemmeside antyder holder fast i disse elementer og genbruge dem selv for pakning og forsendelse. Du kan også spørge lokale håndværk butikker eller shipping centre, hvis du kan donere disse elementer for deres kunder til at bruge.

• Søge online efter en virksomhed, der vil acceptere plast i kategori #7, som omfatter hård plast emner som blande skåle, tandbørster eller noget andet, der ikke passer ind i en anden kategori. Disse elementer ikke kan genbruges på et lokalt center. Jorden 911 antyder en virksomhed som GreenDisk, der giver dig mulighed for at indlevere i disse poster for genanvendelse. Du kan have til at betale et gebyr for denne service, så prøv først at finde nye anvendelsesmuligheder for disse gamle emner før du sender dem væk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com