Graviditet-induceret Diabetes diæt

05/31/2010 by admin

Graviditet-induceret diabetes, også kendt som svangerskabsdiabetes, plager omkring 4 procent af alle gravide kvinder, ifølge den amerikanske Diabetes Association. Hvis du er diagnosticeret med denne betingelse, bør du vide at det oftest kontrolleres af kost og kræver normalt ikke insulin. Men dette kan også betyde, du bliver nødt til at foretage ændringer til din nuværende kost, der tager sigte på at holde dit blodsukker stabilt.

Kost retningslinjer

Med graviditet-induceret diabetes, skal du være på vagt om hvad du spiser. En løbende spike i dit blodsukker kan medføre en stor baby, der er usundt for dig og dit barn. Tage tage din kost alvorligt. Diskuter tilstand med din læge, som vil sandsynligvis anbefale at du Vær særlig forsigtig med at overvåge dit blodsukker og at du spiser ofte så dit blodsukker ikke falder for lavt enten. Spise afbalancerede måltider hele dagen, uden alt for mange kulhydrater i enhver ét måltid. Dit blodsukker bør forblive på et niveau, endda hele dagen, men forventer en lille dråbe i morgen. American Diabetes Society anbefaler at spise tre måltider og to snacks om dagen at holde svangerskabsdiabetes under kontrol.

Kost og kulhydrater

Svangerskabsdiabetes styres hovedsageligt af mængden af kulhydrater, som du spiser i løbet af dagen. Kulhydrater er komplekse sukkerarter, der fordøjes for hurtigt at oprette toppe og nedture i blodsukkeret. En god guide er at begrænse dig selv til mindre end 25 gram kulhydrater pr. måltid. Når du spiser kulhydrater, vælge fødevarer, der er ellers nærende, såsom hele korn brød eller visse frugter. Begrænse dit forbrug af komplekse sukkerarter, og altid tjekke de ernæringsmæssige oplysninger på forarbejdede fødevarer at se hvor mange kulhydrater i hver servering.

Måltid og Snack ideer

Graviditet-induceret diabetes kan forlade dig følelsen som om du har begrænset måltid og snack valg. Dog kan du spise mange tilfredsstillende måltider og snacks, mens stadig kontrollere dit blodsukker. Ost og andre mejeriprodukter er stor snack valg. Vælg grøntsager, som er høj i fiber og tage længere tid at fordøje, såsom grønne bønner eller grøn salat i stedet for kartofler eller andre stivelsesholdige fødevarer til middag. Husk at være forsigtig med saucer og dressinger; læse etiketter før tidskrævende dem. Snart, kontrollere din svangerskabsdiabetes bliver ligesom anden natur, og når du levere babyen, dit blod sukker niveauer bør vende tilbage til normal.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com