Hvad er fordelene ved at tage flydende kolloid mineraler?

02/05/2011 by admin

Kolloid mineraler er oprettet ved hjælp af elektrolyse, en proces, hvor de mineralske molekyler er udsat for elektricitet, forårsager dem til at være opløst og indlemmet i en væske.

Funktioner

Kolloid mineraler har en negativ elektrisk ladning og er omkring 7.000 gange mindre end røde blodlegemer, hvilket gør dem let tilgængelige inde i kroppens celler.

Sammenligning

Kolloid mineraler er omkring 98 procent resorberbare af kroppen, i forhold til de fleste mineral tabletter, der er 8 til 12 procent, og chelateret mineraler, der er omkring 40 procent resorberbare.

Fordele

Fordi de bærer en negativ ladning, kan kolloid mineraler passere gennem porerne i tarmvæggen ind i blodbanen, mens positivt ladede mineraler passerer ud af kroppen fra tarmen.

Effekter

Mineral-mangel er forbundet med mange sundhedsmæssige betingelser, såsom anæmi, træthed, hovedpine, grånende og faldende hår, søvnløshed, anoreksi, indlæringsvanskeligheder, angst, depression, nervøsitet, skizofreni, forhøjet blodtryk, diabetes, osteoporose og sænket resistens over for sygdom.

Ekspert indsigt

Ifølge National Institutes of Health, er nogle medikamenter kendt for at nedbryder mineral niveauer i kroppen, herunder antibiotika, diuretika, antacida, afføringsmidler og nogle kræft narkotika.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com