Hvordan man forebygger ozon Gas

02/04/2011 by admin

Hvordan man forebygger ozon Gas

Ozon luftforurening er skadelig for miljøet. Det er en reaktiv gas, når ligger på jorden ("jordnær ozon"), forurener luften. Ozon er skabt når flygtige organiske forbindelser reagerer med nitrogenoxider. Reaktionerne afhænger af mængden af varme og sollys. Nitrogenoxider er udledt af biler, haveredskaber, gas pumper, oliebaseret maling og nogle træer.

Instruktioner

• Carpool til arbejde. Bil udstødning er en vigtig kilde til ozonforurening. Hvis du skal køre til arbejde, reducere antallet af køretøjer på vejene ved at køre med andre mennesker i den samme bil.

• Slukke bilens motor hvis tomgang i mere end 30 sekunder. Selv den mest velholdte køretøj vil forurene mere end nødvendigt, hvis motoren fortsætter med at køre, især i tomgang. Istedet for benytter en drive-gennem vinduet, park bilen, slukke motoren og gå i restauranten til orden.

• Bruge vandbaseret maling, såsom latex maling på dine projekter. Brug disse maling mærket "Lav i flygtige organiske forbindelser (VOC)". Olie-baserede malinger indeholder opløsningsmidler, som inddampes og tilføje til luftforurening. Vand-baseret, latex maling reducerer disse forurenende emissioner.

• Undgå benzin spild når du genpåfyldning græsplæne udstyr som plæneklipper, traktor, motorsav, trimmer, havefræsere og træ splittere. Bruge gas beholder, der er let at håndtere. Hæld gas, langsomt og jævnt. Fyld ikke for meget gastank. Tanke op om natten når det er køligere ud. Millioner af gallons af brændstoffet er spildt under refillings på tværs af USA, bidrager til forurening af luften. De inddampes og tilføje til sommer ozon problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com