Naturligt middel mod sure opstød i børn

01/29/2011 by admin

Når et barn er diagnosticeret med syre reflukssygdom, vil mange læger ordinere Prilosec. Dit barn kan også være givet andre flydende medicin til at lindre symptomer samt en inhalator for hals hævelse. Nogle forældre føler denne ordning indebærer for mange medikamenter for at give til et barn, og foretrækker enklere alternativer. Skudspidserne anført her kan også hjælpe med regelmæssige anfald af halsbrand hos voksne samt.

Kold mælk

Længe anset for at være en en gamle koner ' fortælling, et højt glas mælk hjælper pels maven. Dette kan være tilfældet for nogen mejeriprodukt som is eller tyk yoghurt samt. Undgå chokolade sirup eller jordbær pulver, men, som det kan faktisk irritere en følsom mave.

Gedemælk

En anden mulighed, gedemælk, kommer i både pulver og flydende form. Du kan finde det i helsekost butikker eller i bagning midtergangen af supermarkeder, ved siden af de fordampede og kondenseret mælk. Gedemælk er effektive naturlige retsmidler for syre refluks hos børn, og giver stor ernæringsmæssig værdi så godt.

Kedelig fødevarer

Et barn, der lider af en irriteret mave skal være på en kedelig kost for at reducere mavesyre. Dette betyder, at begrænse eller eliminere soda, krydret og stegte fødevarer og andre kendte syndere fra deres kost. Desuden holde en daglig log over hvad barnet spiser for at se om der er hvilken som helst ukendt udløser fødevarer, der kan forværre syre refluks symptomer.

Løsthængende tøj

Børn bør bære løsere montering tøj rundt om taljen, især spædbørn. Elastisk elastisk talje er bedre end lange bukser og jeans, der ikke giver. Opt for overalls, jumpere, jumpsuits eller kjoler i stedet.

Ændre holdninger

Placer en større pude nedenunder barnet, så hans hoved og bryst er lidt forhøjet. Dette vil hjælpe med at lette de brændende fornemmelse af syre refluks, når han sover. Sørg for hun sidder tilbage lidt i en stol, i stedet for lænede sig frem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com