Hvordan man rygestop og stoppe nikotin Cravings

07/02/2011 by admin

Hvordan man rygestop og stoppe nikotin Cravings

Rygestop kan være en meget vanskelig og stressende proces. Ikke kun rygning en dårlig vane, bliver din krop fysisk afhængige af nikotin i cigaretter. Nikotin udgivelser føler godt kemikalier i hjernen, der forårsager en følelse af glæde og fritagelse for stress. Når du stoppe med at ryge, din krop går i tilbagetrækning og du kan blive meget irritabel og lunefuld. Denne reaktion gør det ekstremt svært for mange mennesker med held give op cigaretter. Men med en lille beslutsomhed og realistiske forventninger, kan du rygestop og stoppe de grimme nikotin trang til gode!

Instruktioner

• Tal med din læge. For folk der har prøvet at stoppe med at ryge i fortiden og ikke har, kan din læge kunne hjælpe. Nogle gange kan den fysiske afhængighed på cigaretter være for stor for nogle mennesker til at overvinde. Heldigvis, der er receptpligtig medicin, som din læge kan ordinere for at hjælpe dig med at overvinde virkningerne af nikotin tilbagetrækning. Medicin som Chantix blokere nikotin receptorer i hjernen og forhindrer nikotin fra at nå dem. De også forårsage en stigning i nydelse kemikalier, der svarer til virkningerne af nikotin. Dette forhindrer kroppen fra "at skulle" nikotin at føle normal. Anti-depressiva som Welbutrin har også vist sig at hjælpe med at udjævne deprimeret stemninger og irritabilitet forbundet med rygestop.

• Brug substitutionsterapi til din fordel. Ud over den fysiske afhængighed er for vane at ryge cigaretter og emotionelle/psykologiske afhængighed, der kommer med den. En af de bedste måder at afslutte en dårlig vane er at erstatte den med en god eller ikke-skadeligt. For eksempel, i stedet for at have en cigaret, når du først komme om morgenen, Spis en nærende morgenmad. Hvis du ofte træder for røgen pauser på arbejdet, fortsat at tage din pauser som normalt men ikke ryger under dem. Bruge denne tid til at komme væk fra stress og arbejde for et øjeblik og ringe til en ven eller gå en tur rundt på kontoret. Forsøger at helt at ændre din daglige rutine til at passe omkring din nye ikkeryger livsstil kan sætte dig op for fiasko. En anden cool trick til at gøre er at erstatte din efter måltid cigaret med en lille slikkepind eller pind af tyggegummi. Af helbredsmæssige årsager er det bedst at holde sig med sukker fri slik og tandkød. At få ekstra vægt, mens du rygestop er dårligt for din tillid og kan få dig til at give op. Undlad at erstatte rygning med usunde spisevaner og junkfood. Gør kloge mad valg, mens du afslutter.

• Indarbejde øvelse. Udøve udgivelser føler mange af de samme godt kemikalier i hjernen, som cigaretter gør. Plus, som din krop begynder at ændre og få sundere vil du være mere motiverede til at holde med din sundhedsmæssige mål og rygning ophør plan.

• Omgiv dig med en god støttenetværk. Bede, at venner og familiemedlemmer ikke røg omkring dig. Spise på kun røgfri restauranter. Deltage i en rygning rygestop støttegruppe enten i dit community, kirke eller online. At have folk til at tale med hvem forstår hvad du gennemgår og arbejder hen imod samme mål kan virkelig forbedre dine chancer for at holde op. Hvis din partner eller værelseskammerat ryger, så spørg hvis de ville ryge udenfor og ikke i huset. At være i et hus, der lugter af røg kan gøre det næsten umuligt at afslutte. Det er lidt ligesom forsøger at kost når man bor i en doughnut shop. Din partner eller værelseskammerat bør respektere dig nok til at støtte deres bestræbelser på at afslutte. Hvis de ikke, se om du kan bo hos en ven eller et familiemedlem medlem indtil de første par uger af rygestop er og din vilje er stærkere.

Tips & advarsler

  • Hvis du finder dig selv at have en meget dårlig trang til cigaretter og ingen til at tale med understøttelse, ringe til 1-800-QUIT-NOW hotline. Det tilbyder tobak rådgivning og tips. Det vil også lede dig til din lokale statslige tobak quit line.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com