HMO & POS forskelle

05/14/2011 by admin

HMO & POS forskelle

Sundhed vedligeholdelse organisation og Point of Service planer er to af tre typer af administrerede sundhedspleje politikker; Preferred Provider Organization er andre dækning. HMO og POS planer har flere ligheder som både udnytter udbyder netværk og primærsektoren at administrere sygesikringsudgifter. Men forsikring asylansøgere vælge HMO planer baseret på dens lave out-of-pocket omkostninger tilgængelighed, mens andre vælge POS planer for sin fleksibilitet og kontrol over deres medicinske muligheder.

Fakta om planer

De tre administrerede sundhedspleje planer yde medlemmer med udbyder netværk. Disse er grupper af læger i medlemmernes geografiske områder, der er ansat til at udføre lægelige ydelser til nedsatte priser. Medlemmer får højere forsikringsydelser ved at udnytte deres tjenester, hvilket betyder, at de betaler mindre ud af lommen. HMO og nogle POS medlemmer ikke betale selvrisikoen og har kun lille Co-betalinger at tilfredsstille for i netværket lægebesøg. HMO planer er mere tilgængeligt end POS planer baseret på sin tilmelding numre. I 2010 var mere end 135 millioner mennesker omfattet af administrerede sundhedspleje planer i USA; 66 millioner havde HMO planer mens 8,8 millioner havde POS dækningsområder, ifølge MCOL forskning fra USA 's Department of Labor data.

Brug af primærsektoren

Nogle POS og alle HMO planer kræver medlem at vælge primærsektoren fra deres leverandør-netværk. PCPs er kendt som gatekeepere og deres ansvar omfatter koordinering de mest omkostningseffektive sundhedsydelser for deres patienter. De opnå dette ved at nægte lægehjælp de bestemmer er unødvendige og henvise deres patienter til specialister og andre læger til væsentlige pleje. Ved at få henvisninger fra deres PCPs for lægebesøg, betaler medlemmer lidt eller ingen out-of-pocket udgifter for deres lægebesøg.

Fleksibilitet og læge indstillinger

HMO planer placere de fleste restriktioner på deres medlemmer af alle tre administrerede sundhedspleje dækningsområder. HMO medlemmer er forpligtet til at bo i-netværk for pleje og har brug for henvisninger fra deres PCPs til at gå out-of-netværk. POS medlemmer har fleksibilitet til at bo i deres netværk til at modtage pleje eller gå udenfor netværket og stadig modtage forsikring dækningsområder, selv om mindre end de ville få for netværkstjenester. Også, POS medlemmer, der har PCPs behøver ikke at blive henvist til ikke-netværk pleje og deres forsikringsselskaber dækker nogle af de medicinske udgifter.

Ud af netværket

HMO medlemmer er ansvarlige for alle medicinske udgifter under out-of-network lægebesøg sig som deres forsikringsselskaber ikke dækker disse besøg. Undtagelserne er hvis de modtaget henvisninger fra deres PCPs eller besøg er nødsituationer. Selvom POS medlemmer opretholde nogle forsikringsdækning, kunne de være ansvarlig for op til 40 procent af deres medicinske omkostninger som følge af ikke-netværk tjenester out-of-pocket. Nogle POS planer begrænse mængden af udgifter deres medlemmer betale på deres egne. Eksempelvis kan individer kun betale op til $2.400 pr. år på out-of-pocket udgifter, mens familier ikke vil betale mere end $4.000.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com