Naturopatisk retsmidler for ringetone øre

04/22/2011 by admin

Tinnitus er kontinuerlig ringmærkning og hvislende i det indre øre, at mange mennesker oplever. Et tinnitus episode kan vare en kort mængde tid eller det kan være en konstant lidelse, hindrer din evne til at fungere normalt i dagligdagen. Heldigvis er der behandlinger og forebyggende foranstaltninger for denne lidelse.

Årsager

Tinnitus stammer fra problemer i det indre øre. Der kan være ophobning af ørevoks i øregangen, sænke evnen til at høre andre lyde og forstærke lyde inde i øret. Det kan være forårsaget af en infektion eller betændelse i mellemøret. Denne årsag er alvorligt og skal behandles eller det kan resultere i yderligere skade og eventuel høretab. Tinnitus kan også være forårsaget af et hoved eller hjernen traumer. Mennesker, der har en unormal vækst af mellemøret knoglerne kan også opleve tinnitus. Folk med lav omsætning undertiden have ringen for ørerne. Højt kolesteroltal kan blokere arterierne og sænker iltforsyning til det indre øre.

Symptomer

Kontinuerlig ringmærkning og hvislende kan gøre det svært at koncentrere sig eller sover. Mange mennesker med tinnitus har også angst spørgsmål og sovende forstyrrelser.

Retsmidler

Ginko biloba er blevet brugt til at hjælpe behandle tinnitus, blandt andre ting. Undgå steder, der er virkelig støjende eller helt stille, som begge kan gøre symptomerne føler værre. Baggrund eller hvid støj hjælper niveau ud af ringen. Beskytte dine ører med ørepropper eller andre sikkerhedsforanstaltninger, når der er høje lyde, såsom gunfire eller larmende maskiner, til at forhindre yderligere skader. Undgå at indtage høje niveauer af alkohol, koffein og aspirin, som kan forværre tilstanden. Prøv sænke stressniveauet i dit daglige liv og tilpasse nogle afspændingsteknikker. Sænke dit kolesteroltal, hvis de er høje til at gendanne ilt flow til øret.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com