Hvordan til behandling af kronisk træthedssyndrom med hydroterapi

04/20/2011 by admin

For mange mennesker, der tilbringer mange timer på arbejde i stressende job, der derefter nødt til at komme hjem og beskæftige sig med familien understreger uden nogensinde synes at få nok søvn, kronisk træthedssyndrom kan lyde som deres daglige liv. Kronisk træthedssyndrom er faktisk en vedvarende sygdom. Symptomer end træthed omfatter svimmelhed, kvalme, dårlig koncentration og hukommelse. Forskere er stadig ikke sikker på hvad er årsagen til kronisk træthedssyndrom, selvom mange tror det er en virus.

Instruktioner

Hvordan til behandling af kronisk træthedssyndrom med hydroterapi

• Prøve hydroterapi. Fordelene ved hydroterapi, eller "vand healing", har været udnyttet i århundreder. Så langt tilbage som den fjerde århundrede BC., den græske læge Hippokrates anbefalede badning i kildevand for dens terapeutiske virkninger, og romerne er kendt for at udnytte hydrotermiske terapi, eller "opvarmet vand healing", i deres kommunale bade. Hydrotermiske terapi (HT) er naturligvis lige så effektive i dag. Det tager fordelene ved kroppens reaktioner til varme og kolde temperaturer, pres på kroppen af vand og den beroligende fornemmelse, som det giver. HT påvirker kroppen ved at stimulere nerver i overfladen af huden. Nerver, til gengæld bære impulserne dybt inde i kroppen, hvor de har flere effekter, herunder fremme af immunsystemet, omsætning, fordøjelsen, hormonproduktion, at reducere smerter og reducere stress.

• Slap af med et dampbad eller sauna. Saunaer og dampbade har en meget lignende virkning og er primært et spørgsmål om personligt valg, selv om virkningerne af et dampbad kan støtte respiratoriske lidelser mere effektivt end en sauna. De gavnlige virkninger af en 15-20 minutters sauna eller dampbad omfatter, øget blodcirkulation, øget afskaffelse af toksiner fra kroppen og en stigning i mængden af næringsstoffer transporteres til huden.

• Chill out med en sitz bad. En sitz bad sigter mod at øge blodgennemstrømningen til regionerne abdominal og bækken og ankler og fødder. SITZ bade kan gives med varmt eller koldt vand eller vekslede mellem varmt og koldt vand.

• Fyld din balje med vand nok til at dække dine hofter og underlivet. Temperaturen i vandet skal være ca 110 F. for optimal ydelse, i en varme sitz bad. Du kan lægges i blød i vandet i op til 30 minutter. Hvis du tager en hurtig koldt brusebad vil bagefter det øge effekten...

• Hvis du tager en kolde sitz bad, fyld karret med iskoldt vand og forsøge at forblive i vandet i mindst 30 sekunder, men ikke mere end et minut, før du tør

• Du kan også bruge skiftevis varme og kolde bade. I dette tilfælde skal du to bøtter, en fyldt med varmt vand (om 110F) og en anden med isvand. Tage den varmt bad først, og forblive i vandet i 3-4 minutter og derefter skifte til kolde sitz bad for 30-60 sekunder. Du kan gentage dette op til 3 - 4 gange.

• Suge i en varme naturlægemidler infusion og derefter placeret rundt i området til at blive behandlet som lår, arm eller ankel. Wrap bør ikke anvendes så stramt at forårsage forsnævring. Den fugtige klud er derefter normalt pakket ind i et tørt linned klud, og den person, der modtager terapi er så pakket ind i et tæppe og venstre til at hvile mellem 30 og 40 minutter. Hvis hensigten er specielt at fremkalde sved, kan derefter du lade det på 2-3 timer.

Tips & advarsler

  • Styrke fordelene ved hydroterapi ved at tilføje æteriske olier til vandet. Dette vil tilføje en dejlig forfriskende duft, som vil løfte dit humør og også slappe af dine muskler, da de er absorberes gennem huden. Tilføj 5-10 dråber til dit vand. Bruge enebær til at slappe af dine muskler og afgifte din krop, lavendel og kamille for stress relief.
  • Se dig sundhed praktiserende læge, hvis:
  • Du lider af træthed eller fysisk udmattelse, der varer i mere end to uger.
  • Du har andre symptomer sammen med træthed som muskelsmerter, feber, smerter, kvalme, appetitløshed og depression.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com